Rusland meldt raketaanval op havenstad Sebastopol op de Krim, sprake van 24 gewonden

Oekraïne heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een raketaanval uitgevoerd op de stad Sebastopol op de Krim. Dat meldt de door Rusland aangestelde gouverneur van het schiereiland op Telegram. Er is daarbij ook sprake van een aanval op de scheepswerf van de stad. Bij de raketaanval vielen 24 gewonden vielen.

Meer krantenkoppen in België

Nieuw ontmoetingshuis ’t Verzetje in oude bib in Moerbrugge biedt luisterend oor

Het ontmoetingshuis ’t Verzetje heeft onlangs de deuren in de voormalige bibliotheek in de Valentin Hennemanstraat in Moerbrugge geopend. Het is, naast ’t Gezelleke in Oostkamp, Nieuwvliet in Nieuwenhove, Tope in Ruddervoorde, Het Hertenbos in Hertsberge en De Oude Pastorie in Waardamme, het zesde ontmoetingshuis dat in Oostkamp geopend werd. Je kan er elke maandagnamiddag terecht en uitzonderlijk ook nu

Lees meer »

Vondels vzw opent nieuw huis in Ieperse Witte Huizenwijk

In de Siegenlaan 3 in Ieper opende de vzw Vondels een nieuw huis voor meerderjarige mensen met een beperking of een vermoeden van beperking op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het gebouw valt op door zijn kleinschaligheid en het maakt deel uit van de Witte Huizenwijk. Vooral dat laatste is een belangrijke troef voor de bewoners.
The

Lees meer »

“Ineos is een stelletje ongeregeld. Het presenteert voor deze zo al complexe Tour liefst vier kopmannen”

En plots zei Carlos Rodriguez in de perszaal dat hij mikt op eindwinst in de Tour de France. Een boutade is dat volgens onze analist Michel Wuyts niet. Grootspraak nog minder. “Het moet zijn dat hij in al zijn optimisme kansen ziet.” Maar er is natuurlijk meer. “Want er zijn onderliggende redenen voor Carlos’ uitspatting. Ineos is een stelletje ongeregeld.”

Lees meer »

Yves Ngabu verdedigt wereldtitel in ‘zijn’ Congo

Yves Ngabu (35) bokst zaterdag voor de wereldtitel… in de Congolese hoofdstad Kinshasa. Het is zijn eerste kamp voor ‘eigen publiek’ sinds de Roeselarenaar met een Congolese licentie bokst. En dat eigen publiek, dat mag je best letterlijk nemen: “Er zijn 80 plaatsen gereserveerd voor mijn familie.”
The post Yves Ngabu verdedigt wereldtitel in ‘zijn’ Congo appeared first on

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »