“Prins Laurent werd bijna horendol van K3″: royalty-expert doet muzieksmaak van onze royals uit de doeken

Onze royalty-expert Wim Dehandschutter brengt elke week een bezoekje aan Qmusic voor de nieuwe rubriek ‘Drinken ze bruis in het koningshuis?’ Presentator Vincent Fierens is razend benieuwd of ook de koning naar de muziekzender Qmusic luistert en van welke specifieke artiesten onze Belgische royals fan zijn. “Filip is een grote fan van Hans Zimmer. Hij mocht zelfs – toen hij in Brussel was – samen met zijn kinderen naar zijn kleedkamer om hem persoonlijk te ontmoeten.”

Meer krantenkoppen in België

Kunstroute stuurt je met lach door het centrum

Met de kunstroute The Smiling Response waait er deze zomer een artistieke bries door de binnenstad. “De humoristische installaties en mooie sfeerbeelden van Circus Ronaldo toveren een lach op het gezicht van de vele passanten en zijn een voorbode voor straks de Groote Stooringe.”
The post Kunstroute stuurt je met lach door het centrum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koperdief is auto kwijt na arrestatie

“Ik zou graag mijn auto terugkrijgen, anders raak ik niet aan een job.” Een 36-jarige man uit Staden zag zijn Peugeot Partner in beslag genomen nadat hij na een diefstal van koperkabels in Roeselare kon tegengehouden worden. Zijn ‘partner in crime’ op de passagiersstoel bleek nog wat meer op zijn kerfstok te hebben. De smeekbede bleek tevergeefs.
The post

Lees meer »

Hoe krijgt Bart De Wever de neuzen in dezelfde richting?

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe heerlijk saai de formatie dit keer verloopt. “Zullen de Franstaligen Bart De Wever zijn trofee gunnen, misschien in ruil voor een Nederlandsonkundige premier, zoals Bouchez?”

Lees meer »

“Pijnlijk en moeilijk te beschrijven”: huilende Jasper Stuyven bijzonder ontgoocheld nadat hij op één kilometer van unieke ritzege gegrepen wordt

Balen voor Jasper Stuyven (32). Vanuit de kopgroep versnelde hij op elf kilometer van de finish. Zijn eerste ritzege in de Tour leek zo goed als binnen, maar in de slotkilometer werd hij alsnog gegrepen door zijn medevluchters. De ontgoocheling was bijzonder groot na de finish. Stuyven snikte minutenlang op z’n stuur.

Lees meer »

“120.000 euro privégeld verloren en huwelijk op de klippen gelopen”: zowel Ina (39) als Pieter-Jan (32) moesten hun bedrijf failliet laten gaan

In de eerste helft van dit jaar zijn in Vlaanderen 3.537 ondernemingen failliet gegaan, een record. Steeds meer ondernemers laten zich bijstaan in hun zoektocht naar een nieuwe professionele activiteit, zoals Ina De Quint (39) uit Hoevenen (Stabroek) en Pieter-Jan Wouters (32) uit Boom. “Ik heb 120.000 euro privégeld in mijn zaak gestoken en dat geld is nu weg”, zegt

Lees meer »