Nelly bevestigt: “Ik ben opnieuw samen met Ashanti”

Nelly heeft na maandenlange geruchten bevestigd dat hij weer samen is met Ashanti. Dat vertelt de 48-jarige rapper in de podcast ‘Boss Moves with Rasheeda’.

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse schoolschutter (14) riskeert levenslange gevangenisstraf maar ontsnapt aan doodstraf omdat hij minderjarig is

De tiener die verdacht wordt van de schietpartij in een middelbare school in Georgia, is vandaag voor het eerst verschenen voor de staatsrechtbank. De 14-jarige Colt Gray wordt aangeklaagd voor moord naar aanleiding van de schietpartij van woensdag waarbij vier mensen om het leven kwamen en negen anderen gewond raakten. Ook Grays vader, die hem naar verluidt het moordwapen cadeau

Lees meer »

Justitie wil vertrouwen van de burger terugwinnen: “Nog te veel het beeld van rechter op zijn troon”

Justitie wil werken aan de vertrouwenskloof tussen burger en Justitie. Dat was de boodschap in de openingsredes van de procureurs-generaal, die traditioneel gehouden worden bij de opening van het nieuwe gerechtelijke jaar. "Als burgers de werking van Justitie niet begrijpen, zal er altijd een reden tot wantrouwen en argwaan zijn", zegt Guido Vermeiren, procureur-generaal bij het Antwerpse hof van beroep.

Lees meer »

Zeebrugse kunstenaar Theo Claerhoudt; “Zonder de Canadezen stond ik hier nu niet”

Binnenkort prijkt in het Canadese militair museum in Ottawa ‘The Scheldt Pocket Warrior’. Met die bronzen sculptuur eert de Zeebrugse kunstenaar Theo Claerhoudt, zoon van een verzetsstrijder, de bevrijding van onze regio door de Canadese troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
The post Zeebrugse kunstenaar Theo Claerhoudt; “Zonder de Canadezen stond ik hier nu niet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitdager Tunesische president opgepakt door politie

Ayachi Zammel, bij de komende presidentsverkiezingen in Tunesië één van de tegenstanders van de huidige president Kais Saied, is vannacht door de politie opgepakt. Zijn campagneteam vreest dat hij zal worden uitgesloten van deelname aan de verkiezingen.

Lees meer »

Italiaans artiest Rubel Medini stond in 2019, maar nu ook twee maanden in zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge: “Brugge is tot nu toe mijn favoriet!”

Pas 24 jaar is Rubel Medini uit Italië en hij zag al heel veel van de wereld. Dat komt door zijn act die hij brengt. Er staat zelfs al maar liefst vijf Guiness World Records op zijn naam. Tijdens de zomer van 2019 stond hij voor de eerste keer in de zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge. Sinds 19

Lees meer »