Mephisto Shop Kortrijk overgenomen door Steffi en Niels: “Een frisse wind met vertrouwde kwaliteit”

Begin september namen Steffi Brié (32) en Niels Cienszkowski (32) de schoenenwinkel Mephisto in de Steenpoort, tegenover BON DIA brunch, over. “Mephisto is gekend voor haar stijlvolle en comfortabele kwaliteitsschoenen. We zijn vastberaden om de solide reputatie van de vestiging in Kortrijk te behouden en tegelijkertijd een frisse wind door de winkel te laten waaien.”

Nieuwe uitbaters Steffi en Niels zijn geen onbekende in de schoenenbranche. Beiden hebben meer dan tien jaar ervaring in hun twee andere Mephisto winkels in Gent en Oostende. “Kortrijk is een heel mooie aanwinst voor onze Mephistofamilie. Vroeger, nog voor de vorige eigenaars, was deze zaak zelfs van Steffi haar ouders Willy en Nadine”, vertelt Niels. “De stad heeft ons op zo veel manieren verrast. Er hangt een heel fijne sfeer in Kortrijk. Het is niet super groot zoals bijvoorbeeld Gent en mensen nemen hier echt de tijd om te shoppen in tegenstelling tot kuststad Oostende, waar veel gehaaste toeristen zijn.”

“Het valt me ook enorm op dat iedereen heel vriendelijk is. Kortrijk is echt een aangename winkelstad met een mooi aanbod aan zaken” – Niels

De shoppende Kortrijkaan is volgens het koppel een ander type cliënteel. “Hier heb je echt heel trouwe klanten die veel belang hechten aan kwaliteit. Het valt me ook enorm op dat iedereen heel vriendelijk is. Kortrijk is echt een aangename winkelstad met een mooi aanbod aan zaken waar mensen minder snel shoppen en ook gewoon eens binnenkomen om te kijken of een babbeltje te slaan.”

Mephisto Shop Kortrijk is al jarenlang een vaste waarde in het winkelwandelgebied. “We bieden een breed scala aan stijlvolle en comfortabele schoenen en staan bekend om onze uitmuntende service en deskundig advies”, zegt Steffi. “Met de overname hebben we de winkel wat opgefrist, een accentmuur met structuurverf geschilderd en de zaak wat anders ingedeeld voor meer ruimtegevoel. De collectie hebben we wat naar onze hand gezet met meer jonge en sportieve modellen om nu ook op dertigers te mikken, maar er is voor iedereen iets”, vult Niels aan.

Om de overname te vieren, geeft Mephisto een dubbele korting op de klantenkaart tot en met maandag 25 september. Met je klantenkaart krijg je altijd 5 procent korting op de volgende aankoop, nu is dat dus 10 procent.

Mephisto is elke dag open van 10 tot 18 uur, behalve op dinsdag en zondag.

The post Mephisto Shop Kortrijk overgenomen door Steffi en Niels: “Een frisse wind met vertrouwde kwaliteit” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

‘Pan Adientje’ siert voortaan ‘Oksel van Adinkerke’

Patrick Steen (63) uit Leke legde in zijn atelier de laatste hand aan een indrukwekkend kunstwerk dat hij Pan Adientje heeft genoemd. Dat wordt geplaatst op de splitsing van de Burgweg en de Noordhoekstraat, ook wel bekend als oksel van Adinkerke.
The post ‘Pan Adientje’ siert voortaan ‘Oksel van Adinkerke’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Owla Showtime Brugge verwelkomt ‘Red Carpet’

Bruggeling Dirk Van Vooren neemt je als gastheer mee op een waanzinnige trip en nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van ‘Frozen’, ‘Schindler’s List,

Lees meer »

Wereldberoemd door ‘Big Brother’ en omstreden 22-jarige: dit zijn de vier opvallendste nieuwkomers in het parlement

Vandaag leggen 124 Vlaamse Parlementsleden de eed af. Voor 39 van hen is dat de allereerste keer. Wij spraken met de vier opvallendste nieuwkomers. De ene werd wereldberoemd in Vlaanderen dankzij ‘Big Brother’, de andere werkt al meer dan dertig jaar als arbeider in de haven van Antwerpen. En de jongste verkozene is misschien wel de meest omstreden nieuweling: “Ik

Lees meer »

Ex-Red Flame geeft eerste interview na bekendmaking anorexia: “Ik vlucht van het idee dat ik kan overlijden”

“Een tegenspeler zei dat ik er ziek uitzag. Mijn kleren zakten af. Vanaf dan werd het enkel erger.” Heel Vlaanderen leeft mee met voormalige Red Flame Tine Schryvers (31) die vanochtend heeft bekendgemaakt dat ze al acht jaar met een eetstoornis worstelt. Nu geeft ze voor het eerst een openhartig interview waarin ze dieper ingaat op haar ziekte, én de

Lees meer »

Aftredend premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte geeft afscheidstoespraak: “Nederland is een gaaf land, dat komt uit de grond van mijn hart”

De Nederlandse aftredende premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte heeft een afscheidstoespraak gegeven vanuit het Torentje, zijn kantoor in Den Haag. Rutte blikte terug op “meer dan 5.000 dagen” als premier en overliep de mooiste en de moeilijkste dagen van de voorbije jaren zoals de toeslagenaffaire en de crash van het vliegtuig MH17.

Lees meer »