Man steekt sporen over met fiets aan de hand en wordt gegrepen door trein in Diepenbeek: slachtoffer overleden

Volgens de voorlopige informatie en na de eerste vaststellingen lijkt het om een spijtig ongeval te gaan. Getuigen zouden gezien hebben dat een man ter hoogte van de Stationsstraat in Diepenbeek met de fiets aan de hand de sporen wilde oversteken. De fietser geraakte echter niet tijdig aan de overkant.

Meer krantenkoppen in België

Cisse Sandra verlengt contract bij Club Brugge en trekt op huurbasis naar Willem II

Club Brugge heeft donderdag de contractverlenging van Cisse Sandra bekendgemaakt. De twintigjarige middenvelder ondertekende een nieuwe overeenkomst bij blauw-zwart tot medio 2027. Club verhuurt hem komend seizoen aan de Nederlandse promovendus Willem II.
The post Cisse Sandra verlengt contract bij Club Brugge en trekt op huurbasis naar Willem II appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruth Beeckmans niet akkoord met werkplanning van ‘Sneeuwwitje’-collega Manu Van Acker: “Ik schrijf een briefje dat je niet moet gaan”

Vanaf vandaag kan je in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne naar de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ gaan kijken. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje. Reporter Jarne was erbij op de grote première en kon spreken met de hoofdcast. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

Lees meer »

Europese Commissie keurt eerste betaling voor België uit relancefonds goed

De Europese Commissie heeft dinsdag een eerste Belgische verzoek om betaling uit het Europese relancefonds voorlopig goedgekeurd. Dat heeft ontslagnemend staatssecretaris voor Relance en Strategische Investeringen Thomas Dermine (PS) medegedeeld. De Commissie wil wel een deel van de betaling opschorten, omdat de pensioenhervorming een onvoldoende meekrijgt.

Lees meer »

Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk”

Triatlete Nele Dequae uit Spiere-Helkijn is onlangs knap zevende geworden op de European Triathlon Cup in Olsztyn in Polen. Ze is zo (voorlopig) geplaatst voor het Europees Kampioenschap in augustus.
The post Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaamse voetbalfans hard voor Rode Duivels in HLN-enqûete: helft wil Tedesco zien vertrekken, een derde vindt dat Lukaku best stopt bij nationale ploeg

U vond het voetbal van de Rode Duivels saai. Dat blijkt uit de Grote EK-enquête van HLN, uitgevoerd door iVOX. Meer dan de helft van de Vlaamse voetbalfans meent dat bondscoach Domenico Tedesco moet opstappen na het mislukte toernooi in Duitsland. Bijna één op de drie vindt ook dat Lukaku best stopt bij de nationale ploeg, terwijl 80% van mening

Lees meer »

Hij was haar grote jeugdliefde, maar hun relatie liep toch op de klippen: het liefdesparcours van Julia van K3 en haar ex Ben

“Na zo’n romantisch gebaar moeten we wel bij elkaar blijven.” Zo’n 2,5 jaar geleden verraste Ben ‘zijn’ Julia nog met een grote ruiker rozen op haar allereerste K3-show. Inmiddels is gebleken dat de twee niet langer een koppel vormen. Afgelopen weekend bevestigde de K3-zangeres op de première van ‘Sneeuwwitje’ dat ze al een half jaar single is. Een overzicht van

Lees meer »

Vanaf nu kan je de rijen toeristen vermijden aan de Akropolis in Griekenland, tegen een prijskaartje van… 5.000 euro: “Ronduit elitair”

Een van de drukst bezochte monumenten uit de Oudheid, de Akropolis in Athene, laat voortaan privébezoeken buiten de officiële openingsuren toe. Een machtige ervaring met een prijskaartje van… 5.000 euro. Hellenic Heritage verkoopt de privébezoeken als de “Acropolis Experience”. Bij de aankondiging ervan kwam er al veel kritiek. Die laait nu weer op.

Lees meer »

Dirk ‘Michel Drets’ Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde acht jaar in het Amazonewoud: “Er waren momenten dat we écht honger hadden”

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »