KIJK. Wil Romelu Lukaku haar knuffelen, huwen of slaan? Actrice Jennifer Heylen zag het antwoord duidelijk niet aankomen

Een leuk moment in ‘The Basecamp’, de nieuwe videocast rond de Rode Duivels. Actrice en host Jennifer Heylen (onder meer bekend als jurylid van ‘De Slimste Mens ter Wereld’) stelt Romelu Lukaku voor een dilemma en vraagt of hij haar zou knuffelen, huwen of slaan. Voor de andere opties moet Lukaku kiezen uit rappers Tupac en Biggie Smalls. Lukaku komt origineel uit de hoek.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe algemeen directeur van hogeschool VIVES is Kathy Dewitte: “Wil me ten volle inzetten voor deze dynamische en ondernemende hogeschool”

Kathy Dewitte komt aan het hoofd van hogeschool VIVES met meer dan 18.500 studenten, 1700 personeelsleden in zes studiegebieden biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, industriële wetenschappen en technologie, onderwijs en sociaal-agogisch werk en dat op 5 campussen in West-Vlaanderen (Roeselare, Kortrijk, Brugge, Oostende, Torhout).
The post Nieuwe algemeen directeur van hogeschool VIVES is Kathy Dewitte: “Wil me ten volle

Lees meer »

James Ensorhuis presenteert ‘Intrede van Christus in Brussel’ als wandtapijt: “Een van de meest complexe schilderijen ooit gemaakt”

In het James Ensorhuis start de nieuwe tentoonstelling ‘De intrede van Christ in Brussel in 1889 in detail’. Ensors meesterwerk is er te bewonderen als wandtapijt.
The post James Ensorhuis presenteert ‘Intrede van Christus in Brussel’ als wandtapijt: “Een van de meest complexe schilderijen ooit gemaakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea test ontwikkeling raketten met meerdere kernkoppen

Noord-Korea heeft volgens staatspersbureau KCNA met succes een test uitgevoerd gericht op de ontwikkeling van raketten met meerdere kernkoppen. Zuid-Korea gelooft er niets van en spreekt van “bedrog” om een mislukte lancering te maskeren. Gisteren had Noord-Korea nog een raket gelanceerd die volgens de Zuid-Koreanen in de lucht was ontploft.

Lees meer »

Vernieuwd belevingsmuseum HEY officieel geopend: “Je maakt hier als het ware een wandeling door de geschiedenis van Knokke-Heist”

Na twee jaar zwoegen kon het geheel vernieuwde belevingsmuseum HEY – dat het verhaal van Knokke-Heist in woord en beeld brengt – eindelijk feestelijk geopend worden. Je maakt er onder meer kennis met de vissersgeschiedenis, met een oud klaslokaaltje en de gloriedagen van het Knokse casino.
The post Vernieuwd belevingsmuseum HEY officieel geopend: “Je maakt hier als het ware

Lees meer »

Onthaalmoeder dreigt huis te verliezen door aanleg fietssnelweg Waregem: “Zie toekomst als kaartenhuisje in elkaar vallen”

Onthaalmoeder Nadine Vervaeck (65) uit Waregem dreigt haar huis te verliezen door de aanleg van een fietssnelweg langs de spoorweg. Volgens de recent voorgestelde plannen zou de woning gesloopt moeten worden om plaats te maken voor het brede fietspad. “Ik heb me krom gewerkt om mijn huis af te betalen en nu zie ik mijn toekomst als een kaartenhuisje in

Lees meer »

“Ken je mij niet meer?”: Hartverwarmende reünie tussen taxichauffeur en oude jeugdvriend gaat de wereld rond

Uber-chauffeur Danny uit de Amerikaanse staat Texas brengt dagelijks tientallen klanten van de ene naar de andere locatie. Maar in januari werd hij aangenaam verrast door één van hen. Hij voerde een beleefde conversatie met zijn klant John, toen hij plots werd onderbroken. “Man, ik ken jou”, zei de man. “Ken je mij niet meer?” Danny beleefde vervolgens een heuglijk

Lees meer »

Minister Vandenbroucke verlengt beperkingen voor Ozempic

Artsen en apothekers moeten minstens tot februari volgend jaar het geneesmiddel Ozempic voorbehouden voor patiënten met diabetes type 2 of een te hoog BMI. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) beslist, nu is gebleken dat de beperkte beschikbaarheid van het medicijn nog zeker tot dan zal aanhouden.

Lees meer »