FC Gullegem versterkt zich nog met verdediger Henri Moyaert

Net voor het sluiten van de transfermarkt versterkte tweedenationaler FC Gullegem zich nog met Henri Moyaert die overkwam van SK Roeselare. De 30-jarige verdediger genoot bij Roeselare niet meer het vertrouwen en besloot dan maar om andere voetballucht op te snuiven. Aan de Gullegemse Poezelhoek hoopt hij op meer speelkansen.

Henri Moyaert speelde het grootste gedeelte van zijn voetballoopbaan bij SVD Kortemark. Vorig seizoen waagde hij zijn kans bij SK Roeselare-Daisel en mocht op een bevredigend seizoen terugblikken. Voor dit seizoen kocht SK Roeselare een volledige nieuwe ploeg in en werden de plaatsen duur.

Reeks hoger

“Al van in de voorbereiding had ik er geen goed oog in”, zegt de Roeselarenaar. “Toen ik voor de eerste wedstrijd op St.-Denijs niet bij de selectie was, voelde ik nattigheid. Via mijn goede vriend Aaron Dhondt kwam ik in contact met Gullegem. We werden het snel eens. Gelukkig maar, want een heel seizoen met de beloften aantreden, zag ik niet zitten. Dat Gullegem een reeks hoger speelt dan SK Roeselare besef ik best. Ik heb ook geen eisen gesteld, zal hard werken om een plaats in de ploeg te bemachtigen. Tenslotte beschikt T1 Stefaan Deloose over een brede en kwalitatieve sterke kern.”

Gelijke spelen

Henri Moyaert heeft het bij Gullegem nog niet getroffen. Bij zijn debuut op Ninove zag hij in de slotminuut een 0-1-voorsprong alsnog omgezet in een 1-1-gelijkspel en ook vorige speeldag thuis tegen Wetteren ging het van 3-0 naar 4-4. “Vooral het gelijkspel tegen Wetteren kwam hard aan”, weet Henri Moyaert. “Wanneer je 20 minuten voor tijd 3-0 voor staat, moet je altijd winnen. Maar het is en blijft voetbal.”

In het dagelijks leven verdient Henri Moyaert zijn boterham als verkoopconsultant. “Ik zoek gepaste en gemotiveerde werknemers voor bedrijven. Die zijn van goudwaarde. Zeker in deze tijd waarin er meer openstaande vacatures zijn dan kandidaten”, besluit Henri Moyaert. (AV)

Zondag 17 september om 15 uur: KSV Oostkamp – FC Gullegem

The post FC Gullegem versterkt zich nog met verdediger Henri Moyaert is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Zo goed zijn ze eigenlijk niet”: Van Gerwen ook na afstraffing niet onder de indruk van Huybrechts en Van den Bergh

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

Aftredend premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte geeft afscheidstoespraak: “Let een beetje op elkaar, ik reken op u”

De Nederlandse aftredende premier en nieuwe NAVO-baas Mark Rutte heeft een afscheidstoespraak gegeven vanuit het Torentje, zijn kantoor in Den Haag. Rutte blikte terug op "meer dan 5.000 dagen" als premier en overloopt daarbij de mooiste en de moeilijkste dagen van de voorbije jaren. Tegelijk heeft hij een boodschap voor zijn opvolger: "Samen sta je sterker dan alleen".

Lees meer »

Heel wat spullen gestolen bij inbraken in drie strandcabines in De Panne, standhouders vragen waakzaamheid

Op het strand van De Panne werden de afgelopen twee dagen drie inbraken geteld in strandcabines. In tegenstelling tot vroeger gaat het deze keer niet enkel om vandalisme maar werden ook spullen buitgemaakt. Onder andere een gasvuur, drank en zelfs een bikini werden gestolen. Standhouders roepen op sociale media op tot waakzaamheid.
The post Heel wat spullen gestolen bij

Lees meer »

Dilbeek plaatst trajectcontroles op belangrijke invalswegen

Vanaf september lanceert de gemeente Dilbeek automatische snelheidscontroles op belangrijke invalswegen. Er worden 9 trajectcontroles geplaatst op strategische locaties verspreid over heel Dilbeek. De camera’s dienen niet alleen voor de handhaving van snelheidslimieten, maar spelen ook een cruciale rol in de bestrijding van criminaliteit.

Lees meer »

Man opgepakt na schoten in woning in Bernissart

In de omgeving van Bernissart (Henegouwen) zijn er zaterdagochtend schoten gelost in een woning. Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en de dader werd opgepakt. Volgens het parket van Doornik-Bergen zijn er geen slachtoffers gevallen.

Lees meer »

Ziekteverzekering stelt voor 8 miljoen euro fraude vast

De ziekteverzekering (RIZIV) heeft in 2023 voor 8 miljoen euro aan fraude vastgesteld, een record voor de jongste tien jaar. In 2022 werd er door zorgverstrekkers voor 6,7 miljoen euro gefraudeerd, toen een verdubbeling in een jaar tijd. De tendens gaat net als in de buurlanden in stijgende lijn, klonk het bij de voorstelling van het jaarverslag van de Dienst

Lees meer »

Jonge moeder (23) schudt vier maanden oude baby ‘uit frustratie’ hersenletsel: “Ik had nochtans eerst tot tien geteld”

Een 23-jarige jonge moeder uit Oudenburg staat voor de strafrechter omdat ze haar vier maanden oude dochtertje een hersenletsel schudde. “Ze leerden me tot tien te tellen als ik gefrustreerd was. Dat heb ik toen ook gedaan, maar ze stopte niet met huilen”, sprak de jonge moeder. Opvallend: omdat een deskundige liefst drie jaar wachtte met zijn verslag, werd ‘slechts’

Lees meer »

Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in Harelbeke

De langverwachte tuin is er eindelijk. De oude tuin moest verdwijnen omdat de omgeving niet aangepast was aan de bewoners van de centra en gebruikers. “Met de nieuwe tuinen wilde Zorgbedrijf Harelbeke een ruime tuin die alle zintuigen van mensen maximaal prikkelt”, zegt voorzitter Lynn Callewaert van Zorgbedrijf Harelbeke.
The post Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in

Lees meer »