Eline Persyn uit Kemmel danst én zingt bij Luc Steeno tijdens ‘Kustschlagerfestival’ in De Panne

De 26-jarige Eline Persyn uit Kemmel zal woensdagnamiddag 13 september niet vlug vergeten, want tijdens het Kustschlagerfestival in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne mocht ze niet enkel met haar sjaal promotie maken voor haar idool Luc Steeno, maar mocht ze ook op het podium plaatsnemen om mee te zingen en te dansen.

De mama van Eline zei dat haar dochter in goede handen is in De Lovie in Poperinge. Eline is al een hele periode fan van Luc Steeno. Het was dan ook niet de eerste keer dat ze eens samen met Luc op een podium stond, maar wél de eerste keer dat ze dat mocht doen in het Proximus Theater in De Panne. Luc zong een lied, Eline mocht meezingen, waarna ze een klinkende zoen kreeg van haar idool. Voor Eline kon haar dag niet meer stuk. (PADI)

Luc en Eline © PADI/Daniël

Nog één keer Kustschlagerfestival op woensdag 20 september vanaf 14 uur met optredens van Vanessa Chinitor, Paul Bruna en Christoff. Eén ticket kost in voorverkoop 25 euro en aan de deur 30 euro. Info: 0496 36 90 74 – www.kustschlagerfestival.be.

Luc en Eline © PADI/DaniëlEline amuseerde zich op het podium. © PADI/DaniëlIedereen mocht het weten dat Eline fan is van Luc Steeno. © PADI/Daniël

The post Eline Persyn uit Kemmel danst én zingt bij Luc Steeno tijdens ‘Kustschlagerfestival’ in De Panne is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Nog meer spanning op Nederland-Turkije: Turkse voetbalbond ontkracht schorsing Demiral, president Erdogan woont wedstrijd bij

Turkije is goed op weg om dé revelatie van het EK voetbal te worden, maar het toernooi dreigt een donker randje te krijgen door een omstreden gebaar van speler Merih Demiral, die dweepte met de extreemrechtse beweging ‘de Grijze Wolven’. Hij dreigt twee wedstrijden geschorst te worden, al mag de Turkse voetbalbond z’n zegje nog doen. Turkse president Erdogan is

Lees meer »

Zanger en schilder Henk Stevens onverwacht overleden

Henk Stevens (01/12/1967 – 28/06/2024) is op vrijdag 28 juni onverwacht op 56-jarige leeftijd overleden. Henk laat drie kinderen Nona, Lou en Roef en zijn partner Sofie achter.
The post Zanger en schilder Henk Stevens onverwacht overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom de Britten zo boos zijn dat ze morgen voor politieke aardverschuiving zorgen: “Ze trekken hier hun eigen tanden met nijptang omdat er geen geld is”

14 jaar conservatief beleid heeft de Britten arm, ziek en boos gemaakt. En daarom gaan ze straks massaal stemmen voor oppositiepartij Labour. Volgens de laatste peilingen staat het Verenigd Koninkrijk een heuse politieke aardverschuiving te wachten. “De Britten willen verandering”, zegt correspondente Lia van Bekhoven. Maar zal die er ook komen? En is er een kans dat de Brexit wordt

Lees meer »

Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest

De kieslijst van Vlaams Belang Zedelgem is bijna volledig, kondigde de partij tijdens haar tuinfeest aan. De 27 vertrouwde en nieuwe kandidaten willen de straat op en luisteren naar wat anders kan. Op 13 oktober verwacht Vlaams Belang een zetelwinst, voor meer inspraak voor de Zedelgemnaar.
The post Vlaams Belang Zedelgem stelt nieuwe gezichten voor tijdens tuinfeest appeared first

Lees meer »

Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!”

Jill Malfait (32) neemt met Den Bokaal haar intrek in het gewezen pand van Courgette aan het Sint-Jansplein. “Ik volg dezelfde gezonde, biologische trend, maar niet langer uitsluitend plantaardig. Er komen ook bokalen met vlees in het aanbod.”
The post Jill opent eind augustus Den Bokaal: “Gezonde, lokale, low waste maaltijden, in bokaal!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »