Birkenstock surft op Barbie-hype richting Amerikaanse beurs

07:43 Birkenstock heeft zijn dossier ingediend voor een beursintroductie op de New York Stock Exchange. Het Duitse sandalenbedrijf mikt op een beurswaarde van 7 miljard dollar .

Meer krantenkoppen in België

Orkaan Beryl zet koers naar Jamaica en Kaaimaneilanden: “Levensbedreigende orkaanwind en stormvloeden verwacht”

Orkaan Beryl heeft bij zijn doortocht in het oosten van de Caraïben heel wat schade aangericht. Verschillende kleinere eilanden lijken onbewoonbaar, volgens de plaatselijke overheid, er zijn ook slachtoffers gevallen. Intussen zet Beryl koers naar Jamaica en de Kaaimaneilanden. Jamaica zou recht op het pad van de orkaan liggen, er wordt gewaarschuwd voor levensbedreigende orkaanwinden en stormvloeden.

Lees meer »

JCI Harelbeke laat tekening van Arthibau schilderen voor goede doel: “Leuk dat de kinderen zelf kleuren mogen kiezen”

Vandaag, zondag 30 juni, daagt JCI Harelbeke iedereen uit om te schilderen op het Marktplein in Harelbeke. De bedoeling is een tekening van kunstenaar Arthibau, alias Bruno Duvillier, in te schilderen voor een goed doel. Dat kan nog tot 17 uur deze namiddag.
The post JCI Harelbeke laat tekening van Arthibau schilderen voor goede doel: “Leuk dat de kinderen

Lees meer »

KIJK. Passagiers getuigen nadat hun vlucht noodlanding moest maken na hevige turbulentie: “Het leek alsof het vliegtuig was neergestort”

Afgelopen maandag moest een Boeing 787-9 Dreamliner van Air Europe een noodlanding maken in het Braziliaanse Natal nadat het toestel werd geteisterd door hevige turbulentie. “Mensen waren aan het schreeuwen en aan het rondlopen. Ik zag iemand vastzitten in het bagagevak!”, getuigt een vrouwelijke passagier. Het toestel was onderweg van Madrid naar Montevideo (Uruguay). “Maar van het ene op het

Lees meer »

“Ik wist niet dat er een kogel in zat”: voormalige ‘schrik van Koekelare’ schiet ei zo na echtgenote dood in Torhout

Tijdens een discussie met zijn echtgenote greep Pittemnaar Dieter V. (36) naar een vuurwapen en loste een schot. De kogel belandde in de deur en V. hield het op een ‘ongeluk’. Later zette de dertiger, destijds gekend als de ‘schrik van Koekelare’, ook nog zijn eigen ontvoering in scène. Het leverde hem zijn 50ste veroordeling op.
The post “Ik

Lees meer »