‘Vlaanderen Muziekland’ komt op zaterdagavond 16 september naar de Grote Markt in Brugge, met héél wat Vlaams talent

Op zaterdag 16 september is ‘Vlaanderen Muziekland’ vanaf 19 uur present op de Grote Markt in Brugge. Dimitri d’Anvers uit Moorslede zorgt voor het voorprogramma. Tussen 20.30 en 21.30 uur zijn er opnames van Vlaamse artiesten, gevolgd door optredens van The Starlings en Udo. Dit is de laatste opname van de zomer.

Na een pauze van maar liefst negen jaar is het populaire Vlaanderen Muziekland dankzij Proximus-zender Pickx+ terug van nooit weggeweest. De muzikale karavaan houdt op zaterdag 16 september haalt op de Grote Markt in Brugge. Naast de presentatoren Katje Retsin en Sverre Denis zijn ook Vlaamse toppers Aaron Blommaert, LEEZ, Good Shape, Mama’s Jasje, Jessy, Slongs Dievanongs, Lady Linn, Dimitri en Louise van de partij. DJ Dimitri d’Anvers verzorgt het voorprogramma en The Starlings en Udo sluiten de avond in glans af. Een ding is duidelijk: Vlaanderen Muziekland is helemaal terug!

Ook The Starlings treden op in Brugge. © PADI/Jens

Meezingen en -dansen op Vlaanderen Muziekland Brugge vanuit de huiskamer kan via Pickx+ op donderdag 21 september 2023 vanaf 21.15 uur, met heruitzendingen op zondag om 12 uur en 22.15 uur én op dinsdag omstreeks 18 uur. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx Live. De social media van Pickx+ geven dankzij Jérémie Vrielynck een exclusieve blik achter de schermen. (PADI)

The post ‘Vlaanderen Muziekland’ komt op zaterdagavond 16 september naar de Grote Markt in Brugge, met héél wat Vlaams talent is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jongeman (21) vrijgesproken voor verspreiden seksfilmpje minderjarig ex-liefje: “Fake-klacht van afgewezen bakvisje”

Een 21-jarige jongeman uit Middelkerke is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een seksfilmpje van zijn minderjarig ex-liefje zou hebben verspreid. J. riskeerde er zes maanden cel voor, maar de rechter achtte de feiten niet bewezen. Het ging eerder om een wraakactie van zijn ex-liefje. “In essentie gaat het om een fake-klacht van een afgewezen bakvisje, maar wel één met

Lees meer »

23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge

Het ondernemersplatform Brugge.Inc, dat innovatieve bedrijven in de Brugse regio wil houden, stelde zijn eerste impactrapport voor. Daaruit blijkt dat de 3 start-ups van bij de start begin 2021 er nu 23 geworden zijn. Goed voor een omzet van bijna 7,5 miljoen euro.
The post 23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge appeared first

Lees meer »

Bijna helft winkeliers wil solden verplaatsen naar augustus: “Zeker met zo’n nat voorjaar komen kortingen in juli gewoon te vroeg”

Uit een bevraging van 463 handelaren door het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) blijkt dat 42 procent van hen de start van de solden wil verplaatsen naar 1 augustus. “Zeker met zo’n nat voorjaar komen kortingen in juli gewoon te vroeg”, klinkt het. Het NSZ wil de timing van de koopjesperiode binnenkort bespreken met de bevoegde minister.

Lees meer »

Monaco belandt op ‘grijze lijst’ van witwasparadijzen

Monaco is op een internationale ‘grijze lijst’ beland van landen die niet genoeg doen tegen witwassen en terrorismefinanciering. Die status kan buitenlandse investeerders huiverig maken om daar zaken te doen, wat grote consequenties kan hebben voor onder meer de bankensector van de dwergstaat aan de Franse Rivièra.

Lees meer »

Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili

Zondag staat de zesde editie van de Franco Belge Run op de kalender in Wervik. Het is een unieke wedstrijd die over de landsgrens heen gaat en bovendien voor het goede doel georganiseerd wordt.
The post Franco Belge Run in Wervik ten voordele van Parkili appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.
The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leiebrug in Wervik is door EK-match van Rode Duivels tegen Frankrijk afgesloten met bloembakken: “Hopelijk gooien ze niet met bloemen”

De Leiebrug tussen Wervik en Wervicq-Sud werd enkele minuten voor 17 uur afgesloten, uitgezonderd voor fietsers en voetgangers. De stadsdiensten kwamen enkele rijen houten bloembakken plaatsen. Naar aanleiding van België-Frankrijk op het EK voetbal in Duitsland wordt niks aan het toeval overgelaten om de veiligheid aan weerszijden van de grens te garanderen.
The post Leiebrug in Wervik is door

Lees meer »