LIVE BELGIË-ESTLAND. 4-0! Lukaku met zijn tweede van de avond, Tedesco laat Siquet debuteren

De Rode Duivels spelen in eigen huis een EK-kwalificatiematch tegen Estland. In Azerbeidzjan wonnen de Belgen vorige zaterdag niet zonder moeite. Vandaag komen ze sterker voor de dag. Voorlopig staat het 4-0. Volg de interland, die te zien is op VTM, op de voet in onderstaande liveblog!

Meer krantenkoppen in België

Tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, maar voormalig Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof begint nu tweede carrière als bestuurder bij Antwerp

Steve Van den Kerkhof, de man die vorig jaar na 22 jaar zijn CEO-positie bij Plopsa vaarwel moest zeggen omwille van tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag, is lid geworden van het bestuursorgaan van Antwerp als extern bestuurder. De gewezen CEO van de pretparkengroep was sinds januari bij de Great Old aan de slag als consultant.

Lees meer »

Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos”

Een gepersonaliseerde toets geven aan een geschenkje, doop-, communie- of huwelijksaandenken? Bij Lalou zit je goed. Sinds kort kun je bij Jennifer Lagaisse (27) terecht voor professionele begeleiding bij al je gelegenheidsgeschenken, geschenkmanden, geboorte- en communiekaartjes, snoeptaarten en decoratiestukken.
The post Jennifer (27) personaliseert bij Lalou je geschenk: “De mogelijkheden zijn eindeloos” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Filip Dewinter (Vlaams Belang) neemt vandaag eed af van Vlaamse Parlementsleden

Vandaag leggen de 124 Vlaamse Parlementsleden – onder wie maar liefst 67 nieuwkomers – de eed af. Dat doen ze bij de tijdelijke voorzitter Filip Dewinter van het Vlaams Belang, een controversiële figuur. Meteen ook een drukke eerste zittingsdag voor het Vlaams Parlement, dat een nieuwe voorzitter moet verkiezen én moet beslissen of de verkiezingsuitslag in Brussel voor het Vlaams

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Na jaren vol ellende kan Japanse keizerin Masako eindelijk weer lachen: “Ze was krijgsgevangene in haar eigen paleis”

De Japanse keizer Naruhito (64) en keizerin Masako (60) genieten nog na van hun staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Het keizerspaar nam deel aan diverse activiteiten met koning Charles (75) en koningin Camilla (76), maar het meest opvallend was de stralende glimlach van de keizerin. Nadat ze jarenlang leed aan een zware depressie en volledig uit de openbaarheid verdween, kan

Lees meer »

Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem”

Op de allerlaatste dag van het schooljaar werd meester Geert getrakteerd op een opvallend afscheid. De kinderen van basisschool Kaspar in Rekkem vormden een erehaag en hadden zich daarbij gehuld in zijn favoriete schoeisel.
The post Basisschool Kaspar in Rekkem neemt afscheid in stijl van meester Geert: “Sandalen en witte sokken typeren hem” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bistro Van Gogh ziet concertgangers van Rammstein graag komen: “Het zijn heel productieve dagen voor ons”

De Torhoutsesteenweg werd ter hoogte van de Duinkerkseweg donderdag vanaf 16 uur afgesloten voor het concert van Rammstein. Bistro Van Gogh is daardoor niet meer bereikbaar voor klanten, maar daar had de zaak geen last van. In plaats van bij de pakken te blijven zitten, plaatsten ze buiten een barbecue en verkopen ze hotdogs, braadworsten en drankjes aan de vele

Lees meer »