Hopeloos verliefde elektricien (57) stuurt dertig jaar jongere receptioniste twee jaar lang bloemen: “Zonder haar heeft het geen zin meer”

Een 57 jaar oude elektricien uit Oostduinkerke riskeert een fikse straf omdat hij een dertig jaar jongere receptioniste twee jaar lang stalkte en bloemen stuurde om zijn liefde te betuigen. De man bazuinde zelfs overal rond dat ze écht een relatie hadden en het bed deelden. Ook in de rechtbank kwam hij niet tot inkeer. “Zonder haar heeft het voor mij geen zin meer”, sprak S.D.

De 57-jarige man en het dertig jaar jongere slachtoffer ‘leerden elkaar kennen’ op 8 maart 2020 in een hotel in De Panne. “Zij werkte er als receptioniste achter de balie, hij kwam er voor een firma elektriciteitswerken uitvoeren”, schetste de procureur. “S.D. viel blijkbaar als een blok voor haar en werd smoorverliefd. Hij achterhaalde haar naam en viel haar eerst lastig via Facebook. Vervolgens stuurde hij haar in het hotel verschillende boeketten bloemen met de tekst: ‘voor jou, de mooiste vrouw van de wereld.’ Nog later had hij haar adres achterhaald, stuurde haar ook daar bloemen en reed meermaals voorbij met zijn wagen. Hij bazuinde ook overal rond dat ze echt een relatie hadden, het bed deelden en stelde haar foto in als toegangsscherm op zijn GSM. Ondanks het feit dat die jonge vrouw meermaals liet weten geen contact te willen. Ik wil een duidelijk signaal en vraag naast een straat- en contactverbod 12 maanden en 800 euro boete.

Leven geen zin meer

Ondanks die duidelijke woorden kwam S.D. ook in de rechtbank niet tot inkeer. “We hadden wel degelijk een relatie tot ik haar bloemen stuurde”, zei hij. “Dan wou ze opeens geen contact meer. Ik moet echt weten waarom. Ik blijf op haar wachten want zonder haar heeft het leven voor mij geen zin meer. Ik was 30 jaar samen met iemand die plots gestorven is. Zij is nu mijn enige hoop in deze wereld.” De rechter probeerde op de man in te praten maar het bleef ijdele hoop. Vonnis op 10 oktober. (JH)

The post Hopeloos verliefde elektricien (57) stuurt dertig jaar jongere receptioniste twee jaar lang bloemen: “Zonder haar heeft het geen zin meer” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Gistel zet zich schrap voor 60 jaar verbroedering met Duitsers: “Dit is pure vriendschap”

Wist je dat… Gistel al zestig jaar verbroedert met het Duitse dorpje Aulendiebach. Volgende maand plant het comité dan ook feest dat vier dagen duurt. “Door de coronacrisis moesten we langer wachten dan normaal om nog eens samen te komen.”
The post Gistel zet zich schrap voor 60 jaar verbroedering met Duitsers: “Dit is pure vriendschap” appeared first on

Lees meer »

Sociale kruidenier en noodopvang in gewezen rijkswachterswoningen in Dentergem

De gemeente Dentergem gaat in twee voormalige rijkswachterswoningen in de Kasteeldreef de komende jaren ruimte vrij maken voor een sociale kruidenier en crisiswoningen. “We nemen met dit project zelf stappen voor een oplossing voor vijf gezinnen en alleenstaanden in crisis”, klinkt het.
The post Sociale kruidenier en noodopvang in gewezen rijkswachterswoningen in Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK. Maignan houdt Fernandes én Vitinha van de openingsgoal met twee geweldige saves, ook Kolo Muani kan niet scoren

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinales op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor? Voorlopig staat het nog 0-0.

Lees meer »

Kortemark is zoveelste waterlek in Stadenstraat meer dan beu: “We vragen plan van aanpak van Watergroep”

In de Stadenstraat in Zarren (Kortemark) ontstond donderdagavond opnieuw een groot waterlek dat de straat blank zette. Het is het tweede waterlek in evenveel weken maar al het zoveelste de afgelopen jaren. De gemeente is de situatie dan ook kotsbeu. “We zijn inderdaad misnoegd, zo kan het niet langer”, reageert burgemeester Karolien Damman. “Binnenkort moet De Watergroep ons een plan

Lees meer »

Z’n huwelijk met Avril Lavigne liep erop stuk en het veroorzaakte bijna z’n dood: SUM 41-zanger vocht tegen alcoholverslaving

“Toen ik eindelijk weer bij zinnen was, vertelden ze me dat ik bijna was gestorven.” Maar kijk, straks mag frontman Deryck Whibley (44) op Rock Werchter aan de bak met zijn SUM 41. Voor een afscheidstournee die moet dienen als ultiem hoogtepunt, nadat een leven vol drank de carrière van – een ondertussen gelouterde – Whibley bijna kopje onder deed

Lees meer »

Wall Street sluit op record

22:04 De S&P500 sloot op een vers hoogtepunt. Tesla drukte stevig het pedaal in na beter dan verwachte kwartaalverkopen. Eli Lilly profiteerde niet van een goedkeuring van zijn Alzheimer-behandeling.

Lees meer »