Vrouw (24) hersendood door verdwaalde kogel in Marseille

Een vrouw uit Marseille is hersendood, nadat ze zondagavond werd geraakt door een kogel die werd afgevuurd door een drugsbende. Dat meldt BFMTV.

Meer krantenkoppen in België

Zomersportkampen in Kortrijk

Twee maanden zomervakantie is een lange tijd om te overbruggen. Gelukkig bieden Kortrijk en deelgemeenten een breed scala aan stimulerende zomerkampen, van sportieve avonturen tot creatieve workshops en educatieve programma’s. Voor sportliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn tijdens de zomermaanden. Hieronder lichten we enkele van onze favorieten uit.
The post Zomersportkampen in Kortrijk appeared

Lees meer »

Al vanaf hun 16de worden ze voorbereid op de online bagger: waarom vooral tennissers uitgescholden en bedreigd worden

Weinig sporten zijn gevoeliger aan digitale terreur dan de wereld van game, set en match. Op de topsportschool worden talentvolle tieners, vanaf 16 jaar, voorbereid op de haatberichten en dreigementen die ze zullen ontvangen eens ze het internationale circuit betreden. Het gif tegenhouden is moeilijk. Tennis Vlaanderen probeert de jongeren vooral weerbaar te maken.

Lees meer »

Westende-Dorp krijgt nieuw plein

Westende-Dorp krijgt een groen plein. Het oude gemeentehuis van Westende en de bibliotheek worden daarvoor afgebroken.
The post Westende-Dorp krijgt nieuw plein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Egbert Lachaert (46) is géén kandidaat om Open Vld te leiden: “De donkerblauwe achterban vraagt mij kandidaat te zijn, maar anderen zijn compleet tegen”

Egbert Lachaert (46) wil niet opnieuw voorzitter van Open Vld worden. Wie dan wel? Eén ding is voor hem al zeker: “Het kan maar lukken als het beeld niet meer bepaald wordt door de oude familieclans die de partij al veel te lang domineren.” De families De Croo, De Gucht en Dewael dus. Een uitgebreid interview over zijn plannen en

Lees meer »

Twee Belgische verdachten van moord op Vlaams koppel op Tenerife kunnen binnenkort aan Spanje worden overgeleverd

De Brusselse raadkamer heeft het Europees aanhoudingsbevel uitvoerbaar verklaard tegen de twee verdachten die in België zijn opgepakt in het onderzoek naar de verdwijning van Marc Olbrechts (71) en de dood van Laura Trappeniers (67) op het Spaanse eiland Tenerife. Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23) kunnen binnenkort dus aan Spanje worden overgeleverd. Woensdag raakte bekend dat

Lees meer »

Blonde god met blauw bloed en beeldschoon bikinimodel: Griekse prins Alexios verbergt liefde voor Brooks Nader niet langer

Zij deed in een rood Baywatch-badpak al veel mannen zwijmelen. Nu is ook de kleinzoon van de laatste Griekse koning, petekind van de Britse kroonprins William en de voormalige toyboy van Poppy Delevingne, voor haar gevallen. De begeerlijke Griekse prins Constantijn Alexios (25) en het Amerikaanse model Brooks Nader (27) vormen het nieuwe ‘it-koppel’ in de royalty- en societywereld.

Lees meer »

Ingeborg doet pal in de zomer bizarre aankondiging : “Het is mijn hobby om mensen in de war te brengen”

TV-gezicht Ingeborg (57) en zanger David Vandyck (45) slaan de handen elkaar. Met hun kerstconcert ‘LICHT’ wil het duo mensen raken en ontroeren, maar brengen ze ook een boodschap van hoop. De vertrouwde kerstklassiekers zoals ‘Witte Kerstmis’, ‘Feliz Navidad’ en ‘We Wish You A Mery Christmas’ vullen ze aan met speciale, thematische composities. Het is de eerste keer dat Ingeborg

Lees meer »

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »