STANDPUNT. Helpen, helpen en nog eens helpen

Brute pech en een nimmer voorspelbare aardbol. Meer is er niet nodig om alweer vele honderdduizenden mensen in de ellende te storten. Het enige wat de internationale gemeenschap na de aardbeving in Marokko kan doen is helpen, helpen en nog eens helpen. Gelukkig gebeurt dat ook.

Meer krantenkoppen in België

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar N-VA: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »

Groot deel van centrum van Herentals is fietszone vanaf vandaag

De stad Herentals vormt een groot deel van het centrum vanaf vandaag om tot fietszone. Ook in delen van de wijk Wuytsbergen-Ekelen voert de stad een fietszone in. Zo wil de stad mensen ertoe aanzetten meer de fiets te nemen. Daarnaast moet het centrum veiliger worden voor leerlingen van scholen in de buurt.

Lees meer »

Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf al vijftig zwarte gordels gevormd”

Shihan of grootmeester. Deze eretitel kreeg Rudy De Klerck voor zijn inzet in meer dan 63 jaar voor Aikido en andere Budosporten. “De grootste beloning die je in deze discipline kan verkrijgen. Omdat er momenteel in Vlaanderen slechts drie Shihan zijn, krijgt deze titel nog extra uitstraling.”
The post Rudy is al zestig jaar vaandeldrager Budo in Vlaanderen: “Zelf

Lees meer »

Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen. Tót het vliegtuigje begon te tollen: “Haar vriend probeerde nog zacht te landen, maar het was te laat”

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »