Natasja en Edwin zorgden samen met Christoff en Lindsay voor een onvergetelijke ‘Zaterdagavond’ in het Brugse Concertgebouw

Onder ruime belangstelling maakten het Nederlandse topkoppel ‘Natasja en Edwin’ met hun ‘A Tribute to Golden Memories’-concert zaterdagavond hun opwachting in een goedgevuld Concertgebouw Brugge. Samen met de Marcel Fisser Band brachten ze niet alleen klassiekers van o.a. BZN, The Carpenters, Elton John, maar ook nummers uit hun succesvolle ‘Golden Memories’-album kwamen voorbij, net als hun recentste Nederlandstalige single ‘Neem De Liefde Met Je mee’. Ook de doortochten van Christoff en Lindsay vielen in de smaak, net als het gemeenschappelijke duet ‘Zaterdagavond’ dat luidkeels werd meegezongen door het talrijke publiek. Dat nam met een staande ovatie en luid applaus afscheid van het muzikale powerkoppel.

Met o.a. ‘You’re My World’ en hun eigen ‘Dichterbij Dan Ooit’ was de toon meteen gezet door het muzikale liefdeskoppel Natasja en Edwin. In de slipstream van hun debuutalbum ‘Golden Memories’ boekte VBRO het Brugse Concertgebouw voor een doortocht van hun succestournee ‘A Tribute to Golden Memories’. Een slimme zet, want onder grote belangstelling maakten Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak hun debuut bij het Vlaamse publiek. Omringd door de topmuzikanten van de Marcel Fisser Band (‘Beste Zangers’) werd het een bijzondere avond. De warme buitentemperaturen trok het koppel door in de gekoelde concertzaal. Naast zanger is Edwin ook nog één van de populairste songschrijvers-producers. Zo is hij de man achter o.a. de Hazes-hit ‘Leef’, maar ook ‘Rosanne’ van Nick & Simon die hij beide zong. Aangrijpend was ‘Give a Little Love’ (Albert Hammond en Albert West) waarvoor ze samenwerkten met een kinderkoor. Het eerste deel sloot het koppel af met een Vlaamse medley waarin ze nummers van Dana Winner én een ludieke versie van Ivan Heylen z’n ‘Wilde Boerendochtere’ verwerkten.

In het tweede deel werd het publiek getrakteerd op een doortocht van Christoff en Lindsay. Deze eerste zong zijn actuele single ‘Dit Ben Ik’, een nummer dat Edwin mee componeerde en produceerde. Eind september brengt Christoff een nieuwe full-cd op de markt waarvoor hij intens met Edwin samenwerkte. Lindsay liet het publiek bewegen met ‘Bella Romantica’. Na Natasja haar solo-nummer ‘Trots Op Jou’ en haar Helene Fischer-medley zorgden Edwin, Natasja, Christoff en Lindsay met hun versie van de ‘Zaterdagavond’-klassieker ook nog voor een absoluut hoogtepunt. Zaterdagavond hebben Natasja en Edwin met dit sterke concert Vlaanderen in hun harten gesloten, maar de liefde van het publiek was zonder twijfel ook wederzijds. (PADI)

The post Natasja en Edwin zorgden samen met Christoff en Lindsay voor een onvergetelijke ‘Zaterdagavond’ in het Brugse Concertgebouw is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Geld nodig voor cocaïne”: duo dat portefeuille advocate stal in Brugs gerechtsgebouw riskeert tot zestien maanden cel

Toen een jonge Algerijn dit voorjaar in het Brugse gerechtsgebouw zijn vonnis kwam aanhoren, besloot zijn ‘tolk’ de portefeuille van een advocate te stelen. Zelf zorgde Youssef C. (19) daarbij voor de nodige afleiding. “Ze hadden geld nodig om cocaïne te kopen”, aldus de procureur, die tot vijftien maanden cel vroeg.
The post “Geld nodig voor cocaïne”: duo dat

Lees meer »

Joppe De Roeck uit De Haan genoot van zon, zee én strand, én vertrekt naar huis met foto bij Marie Verhulst van ‘Samson & Marie’

De vijftienjarige Joppe De Roeck uit De Haan beleefde een mooie dag op het strand van De Haan. Joppe vertoefde daar in leuk vrouwelijk gezelschap. De namiddag sloten ze plots af met een foto bij Marie Verhulst, bekend van ‘Samson & Marie’, maar ook van de Play4-reeks ‘De Verhulstjes’.
The post Joppe De Roeck uit De Haan genoot van

Lees meer »

Michael Obasuyi en Helena Ponette verlengen titel op BK Atletiek

Net als vorig jaar in Brugge werden Helena Ponette en Michael Obasuyi in Brussel nationaal kampioen op respectievelijk de 400 meter in 51”88 en de 110 meter horden in 13”24. Met het oog op Parijs geeft dit voor beide Oostendenaars alvast een boost aan vertrouwen.
The post Michael Obasuyi en Helena Ponette verlengen titel op BK Atletiek appeared first

Lees meer »

10 jaar na uitroeping kalifaat: “IS is niet verdwenen, maar getransformeerd tot een ander soort organisatie”

Het is exact 10 jaar geleden dat Abu Bakr al-Baghdadi, leider van terreurgroep Islamitische Staat, een kalifaat uitriep in Syrië en Noord-Irak. Bijna 5 jaar later werd het laatste bolwerk van het kalifaat veroverd, maar betekende dat ook het einde van de terreur? Wat blijft er vandaag van de terreurgroep over en waarvoor moeten we opletten? Annelies Pauwels van het

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »

KIJK. 4.000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze

Lees meer »

Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster

Op zaterdag 6 juli kunnen tuin- en natuurliefhebbers terecht in LDC De Ster. Naast allerhande planten zullen op deze beurs vooral de natuur, natuurbeleving en meer bepaald bijen, centraal staan.
The post Tuinbeurs ‘Natuur in de kijker’ in LDC De Ster appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De Romeo’s mochten alles, wij mochten geen andere acteerjobs aannemen”: waarom Trudy en Pierrot passen voor ‘Familie’-reünie

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »