Jason Bradley viert zilveren jubileum als artiest op zaterdag 16 september in het Auditorium in Aalter

Jason Bradley uit Aalter is jarig! Het is niet ‘zijn’ verjaardag, wél ‘zijn muzikale’ verjaardag, want hij staat al 25 jaar als Jason Bradley op het podium.

“In de voorbije 25 jaar had ik het voorrecht om op verschillende locaties in de wereld op te treden. Jawel, zelfs van Mallorca tot Amerika. Tijdens de coronaperiode mocht ik eveneens in Duitsland een liedje brengen mét een videoclip. Daar kreeg ik enorm veel aandacht. Maar mijn hart ligt bij mijn trouwe Belgische fans, en daarom wil ik deze mijlpaal graag met hen vieren”, stipt Jason aan.

Op zaterdagavond 16 september staat hij op het podium van het Auditorium in Aalter, waar hij ook woont. Hij brengt een bijzondere avond vol verrassingen en muzikaal plezier, “Mijn orkest zal het podium delen met getalenteerde gastartiesten, waaronder Nico Corman, Jacco Ricardo en Johan Veugelers. Bovendien zal hij met het nieuw opgerichte duo The Royal Gents (Greg uit Tielt) enkele duetten zingen. Er is ook een showballet aanwezig. (PADI)

De deuren openen om 18 uur, de show start om 20 uur. Toegang: 35 euro (enkel show), 55 euro (inclusief hapjes en drankjes). Reserveren via 0493 96 27 56

The post Jason Bradley viert zilveren jubileum als artiest op zaterdag 16 september in het Auditorium in Aalter is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Ze betalen hem zéér goed, dus dit gaat gevolgen hebben”: moet Erik Van Looy vrezen voor tv-toekomst in Nederland?

Van 660.000 naar 290.000 kijkers. Erik Van Looy (62) heeft met zijn ‘Pappenheimers’ geen goede beurt gemaakt in Nederland. “Die man is onverstaanbaar,” reageerde de een, terwijl de ander vond dat het een “waardeloos programma” was. Kritiek die zender RTL, waar Van Looy onder contract staat, niet ontgaan zal zijn. In ‘Dag Allemaal’ laat tv-criticus Jules Hanot (70) zijn licht

Lees meer »

Twee duo’s werpen zich in de strijd om co-voorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het co-voorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »

Hij was bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, nu dreigt zijn merk te verdwijnen: de man achter Gigue

Nu de Duror Fashion Group de boeken heeft neergelegd, verdwijnt mogelijk ook een echt Antwerps merk: Gigue. Oprichter Jo Wyckmans was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie, en werkte in de jaren 80 en 90 de ‘preppy’ look uit, vanaf 1991 met Gigue. Dochter Audrey bleef tot nu aan boord, zelf koos Jo Wyckmans jaren

Lees meer »

Spaans hooggerechtshof weigert amnestie voor Puigdemont

Het Spaanse hooggerechtshof heeft vandaag beslist om de omstreden amnestiemaatregel niet toe te passen voor de voormalige Catalaanse minister-president Carles Puigdemont. Hij werd beschuldigd van verduistering van overheidsgeld. Het aanhoudingsbevel tegen hem blijft dus van kracht.

Lees meer »

Robbe en Doñana serveren unieke cocktails en mocktails in pop-up Jacobius: “Willen een hartelijke, warme, huiselijke sfeer bieden”

In Hof de Plezance openen Robbe Dupon en Doñana Vandyck op woensdag 3 juli pop-upcocktailbar Jacobius. Doñana is de gastvrouw, Robbe creëert de unieke cocktails en mocktails. “Maar het is niet de bedoeling dat ik enkel achter de bar te vinden ben”, aldus Robbe, die onlangs uitgeroepen werd tot de beste sherrycocktailbartender ter wereld.
The post Robbe en Doñana

Lees meer »

Nieuwe expo ‘De Stad’ brengt vijf vooraanstaande grafisch kunstenaars samen in Blankenberge

Vanaf vandaag, vrijdag 28 juni, kan je in exporuimte De Meridiaan in Blankenberge de intrigerende tentoonstelling ‘De Stad’ bezoeken. De expo brengt vijf vooraanstaande Belgische grafische kunstenaars samen: Brecht Evens, Frans Masereel, Ever Meulen, Marc Palmer, en Lukas Verstraete.
The post Nieuwe expo ‘De Stad’ brengt vijf vooraanstaande grafisch kunstenaars samen in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »