Dames KTC Isis schitteren: plaats in de nationale interclubfinale en drie moeder-dochter combinaties in de finale van het eigen open dubbeltornooi

Bij KTC Isis (Izegem) hebben ze – in een verzengende hitte – er weer een topweekendje op zitten. HetDames 6-interclubteam wist zich voor de nationale finale te plaatsen en ook in het eigen open dubbeltornooi lieten de dames zich gelden.

Afgelopen zaterdag versloegen Virginie Vuylsteke, Katrien Dejaegher, Christèle Deforche, Heidi Dewulf, Isabel Klok en Hanne en Jana Hoornaert ‘Le Chalet’, een team uit Molenbeek in de halve finale met 4-2. Na de enkelspelen stond het 3-1. De finale bij de Dames 6 (van 26 tot 60 punten) wordt komende zaterdag 16 september vanaf 13 uur afgewerkt op de terreinen van Zevende Olympiade in Antwerpen.

Drie op vier finales

Bij de dames waren er ook vier reeksen in het eigen open dubbeltornooi waarvan dit weekend de finales werden gespeeld. In drie van de vier finales stonden moeder en dochter in de finale. In de reeks tot 15 punten Els Viaene en Marie Vandewalle, in de reeks tot 60 punten Kathy Vandoorne en Lisa Ronse en de reeks tot 90 punten Tanja Vandeputte en Hanne Hoornaert. Enkel Kathy en Lisa konden winnen, maar niettemin een topprestatie van al deze KTC Isis-leden.

The post Dames KTC Isis schitteren: plaats in de nationale interclubfinale en drie moeder-dochter combinaties in de finale van het eigen open dubbeltornooi is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »

Veel boze reacties op essay waarin Taylor Swift een “slecht rolmodel” wordt genoemd: “Ze is 34, ongetrouwd en heeft nog geen kinderen”

“Vrouwen moeten niet per se trouwen en kinderen krijgen om een goed rolmodel te zijn.” Fans van Taylor Swift zijn niet te spreken over een artikel van het Amerikaanse ‘Newsweek’. In het essay wordt de zangeres onder meer een slecht rolmodel genoemd omdat ze op 34-jarige leeftijd nog niet getrouwd is en ook geen kinderen heeft. Iets waar volgers van

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »

“120.000 euro privégeld verloren en huwelijk op de klippen gelopen”: zowel Ina (39) als Pieter-Jan (32) moesten hun bedrijf failliet laten gaan

Steeds meer ondernemers laten zich door de Brusselse organisatie bijstaan in hun zoektocht naar een nieuwe professionele activiteit. Zowel Ina De Quint (39) uit Hoevenen (Stabroek) als Pieter-Jan Wouters (32) uit Boom schakelden de hulp van een coach van Revival in na een faillissement. “Ik heb 120.000 euro privégeld in mijn zaak gestoken en dat geld is nu weg”, zegt

Lees meer »

Ruim 5.400 studenten leggen toelatingsexamen af voor arts, een forse stijging: “Opleiding verdraagt zulke grote schokken niet”

5.477 studenten leggen vandaag het toelatingsexamen af voor arts. Morgen zijn er 1.767 kandidaten voor het toelatingsexamen tandarts, donderdag zijn 708 kandidaten voor het examen dierenarts. Nooit eerder waren er zo veel inschrijvingen voor de toelatingsexamens. "Dat gaat een hele opdracht worden voor de faculteiten van dit land", zegt Piet Hoebeke, decaan aan de UGent.

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.428 zwerfkatten gevangen, zowat 8 procent minder dan een jaar eerder, toen nog meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »