“Partij van Poetin wint in geannexeerde Oekraïense gebieden”, volgens Moskou

Volgens Moskou heeft de partij Verenigd Rusland van Vladimir Poetin de regionale verkiezingen gewonnen in de bezette Oekraïense gebieden. Het gaat om de oblasten Cherson, Zaporizja, Donetsk en Loehansk.

Meer krantenkoppen in België

Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne

‘Respect’ is het kernwoord van de nieuwe Koksijdse sensibiliseringsactie rond aangelijnde honden. Met een hond aan de leiband toon je niet alleen respect voor de wandelaar, fietser of strandbezoeker, maar ook voor andere dieren die jouw pad kruisen.
The post Koksijde lanceert nieuwe hondencampagne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Expo Belgische Sectie Royal Navy tijdens WOII & Operatie Dynamo over verleden en toekomst van de marine

De nieuwe tentoonstelling in Cultuurhuis De Scharbiellie in De Panne blikt terug op de geschiedenis van de Belgische Sectie van de Royal Navy tijdens WOII, met extra aandacht voor hoe De Panne nauw betrokken was bij Operatie Dynamo. Deze expo werd georganiseerd door het lokaal bestuur van De Panne, in samenwerking met de Marinecomponent van de Belgische Defensie en ex-marinier

Lees meer »

Lieselot (28) start eigen kinesitherapiepraktijk in Roeselare: “Westlaan was de ideale locatie”

Lieselot Rommelaere (28) opende langs de Westlaan 341 in Roeselare haar eigen kinesitherapiepraktijk ‘Praktijk West’. Nadat ze eerder ervaring opdeed bij andere kinesisten vond ze de tijd rijp om een eigen praktijk te openen. “Dat is ook altijd een doel geweest. Waarom? Daar heb ik niet echt een specifieke reden voor”, klinkt het.
The post Lieselot (28) start eigen

Lees meer »

“NAVO-landen onderschatten ons nucleair potentieel”, waarschuwt Russische viceminister

De NAVO-landen nemen de Russische nucleaire dreiging niet ernstig genoeg. Daarvoor heeft de Russische viceminister van Buitenlandse Zaken Sergej Rjabkov (64) gewaarschuwd. “Ze onderschatten ons nucleair potentieel (…), maar wij achten het mogelijk om alle middelen te gebruiken die we ter beschikking hebben”, aldus de minister in een reactie op de NAVO-top die deze week plaatsvond.

Lees meer »

Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt”

Kirby Ceulemans (38) en haar zoon Jason (16) baten voortaan de zomerbar Den Agaar uit in de Asstraat 37 in De Mokker. Gevestigd in de nieuwe hangaar van haar vriend Stijn Depoorter, biedt deze sfeervolle bar zowel binnen- als buitenzitplaatsen.
The post Zomerbar Den Agaar in Koekelare opent: “Een droom die uitkomt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jonge motorcrossbroers Matto en Castor zijn opgegroeid met de extreme sport: “Ik kon Belgisch kampioen worden”

De broertjes Matto en Castor Vertongen uit Avelgem maken dezer dagen indruk in motorcrossland. De appel valt niet ver van de boom, want hun papa Dimitri Vertongen (40) werd ooit Belgisch kampioen.
The post Jonge motorcrossbroers Matto en Castor zijn opgegroeid met de extreme sport: “Ik kon Belgisch kampioen worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zet hen op de zwarte lijst”: Nederlandse media spuwen gal richting “bloedirritante” arbitrage na discutabele penaltyfout

Engeland feest, danst, zingt. Want ze staan in de finale van het EK. Maar één fase gaat zowel in Nederlandse als Engelse wel heel vaak over de tongen: de penalty die Engeland kreeg nadat Dumfries te laat kwam op Kane. De Nederlandse analisten en media schuwen de zware woorden niet, maar ook in Engeland zelf vinden ze het “een absolute

Lees meer »