Christoff over zijn outfit als dragqueen: “Ik was niet bepaald blij met mijn outfit”

Vanavond kan je kijken naar ‘Make Up Your Mind: het verhaal van de Queens’. In deze reeks kan de kijker zien hoe de vijf BV’s hun drag transformatie achter de schermen beleefd hebben. Een van die ontmaskerde BV’s is zanger Christoff. Hij vertelt bij Showbits hoe hij terugblikt op zijn deelname. Bekijk het in deze nieuwe video.

Meer krantenkoppen in België

KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale

KVKO stelde de selectie voor het komende seizoen voor. De A-ploeg promoveerde naar derde provinciale, terwijl de B-ploeg nu in de kustreeks van vierde terechtkomt.
The post KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Le Pen beschuldigt Macron van “administratieve staatsgreep”: “Hij wil de stem van de kiezers tegenwerken”

De rivaliteit tussen Marine Le Pen (55) van de extreemrechtse partij Rassemblement National (RN) en de Franse president Emmanuel Macron (46) blijft toenemen. In een interview beschuldigde Le Pen de president er eerder vandaag van “een administratieve staatsgreep” voor te bereiden. Volgens de politica wil Macron zo het extreemrechtse beleid verhinderen.

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas gevallen F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

Luc Appermont viert 1000ste ‘De zoete inval’ op radio én tv: “Toen de baas me belde dacht ik: ik ben ontslagen”

Een feestelijke aflevering opgenomen in ‘hometown’ Bilzen, met verrassende gasten en Limburgse vlaai: zo viert Luc Appermont (75) vandaag de 1.000ste aflevering van ‘De zoete inval’. De presentator bedacht het Radio 2-programma 34 jaar geleden uit pure onvrede zelf, maar vreesde dat het geen lang leven was beschoren. Maar het spel overleefde de tand des tijds en zorgde voor een

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

Hele dorp aan Gardameer lamgelegd na virusuitbraak: honderden mensen ziek

In plaats van te genieten van een zorgeloze vakantie in Torri del Benaco aan het Gardameer in Italië zijn honderden mensen ziek geworden. Een uitbraak van het norovirus heeft het hele dorp lamgelegd. De afgelopen dagen zijn veel mensen in het ziekenhuis opgenomen die last hadden van braken, misselijkheid, buikkrampen en koorts, zo meldt ‘La Repubblica’.

Lees meer »

In deze Brusselse buurt dweilt de politie met de kraan open: “Wie wil hier nog iets komen eten met zijn kinderen?”

Het Zuidstation is dan wel opgekuist, in de buurt errond tieren de drugs en het geweld welig. Dat bewijst ook de schietpartij van vorige week. “Dit is de Far West geworden”, getuigt een buurtbewoner. Ook schrijfster Lize Spit ziet haar buurt steeds meer verpieteren: “We horen elke week wel eens geschreeuw en zien dan iemand weglopen, dan wordt er iemand

Lees meer »

Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn

Vladslo heeft er een nieuw speelplein bij. Het speelterrein ligt in de Beerststraat, net tegenover de vrije basisschool, op een terrein dat eigendom is van lokaal dienstencentrum De Klaproos.
The post Nieuw speelplein Vladslo wil ook ontmoetingsplaats zijn appeared first on KW.be.

Lees meer »