RITVERSLAG. “Dit wordt géén gevecht onder ploegmaats”: ritwinnaar Vingegaard blijft voorzichtig ondanks dominantie Jumbo-Visma

Een complete offday voor Remco Evenepoel in de 13de rit van de Vuelta. Onze landgenoot loste al op 90 kilometer van de streep en moet een kruis trekken door een tweede eindzege. Op de Tourmalet zette Jumbo-Visma zijn dominantie om in een volledig podium. Jonas Vingegaard soleerde naar ritwinst, leider Sepp Kuss en Primoz Roglic eindigden tweede en derde. Cian Uijtdebroeks werd zeer knap vijfde, met Steff Cras eindigde nog een Belg in de top-tien.

Meer krantenkoppen in België

De macabere reden dat de nieuwe Britse premier een brief schrijft aan vier duikbootkapiteins als één van zijn eerste taken

In zijn eerste toespraak als premier beloofde Labour-leider Keir Starmer verandering. Hij wil het vertrouwen in de politiek herstellen en zijn land heropbouwen. Na zijn verhuis naar Downing Street 10, wordt net als bij andere nieuwe Britse premiers van hem verwacht om instructies te bezorgen aan de kapiteins van de vier Britse onderzeeërs met kernwapens.

Lees meer »

Basisschool Moorsele ziet drie juffen met pensioen vertrekken

28 juni 2024 was de laatste schooldag voor Tine Vanhauwaert, Martine Vervaecke en Manuela Debaere. De twee kleuterjuffen en de leerkracht lichamelijke opvoeding trekken na zowat een hele carrière in de Basisschool Moorsele (BAMO) de schooldeur voorgoed achter zich dicht.
The post Basisschool Moorsele ziet drie juffen met pensioen vertrekken appeared first on KW.be.

Lees meer »