Nieuwe instrumenten voor Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo in Brugge

Het Ere- en Beschermcomité van de Scoutsgroep en Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo organiseerde in Brugge haar 25ste zomer-eetfestijn op de terreinen van de Scoutsharmonie in de Jakobinessenstrijd.

De leden, sympathisanten en en genodigden genoten er van een concert van de Scoutsharmonie Sint-Leo en van een verzorgde barbecue. Naar jaarlijkse traditie werden er ook een aantal nieuwe instrumenten aan de muzikanten overhandigd. De harmonie maakt er dan ook een erezaak van dat elke muzikant in de meest optimale omstandigheden zijn of haar muzikale talenten kan ontplooien. Het ging meer bepaald om twee concerthoorns, een bariton, een bas trombone en een hobo.

Voor meer info over een optreden of toetreding tot de Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo, kan je contact opnemen met Kristof Noë door een mailtje te sturen naar [email protected].

The post Nieuwe instrumenten voor Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo in Brugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Gunther Levi van De Romeo’s komt op bij  gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout: “Wil me inzetten voor veilig fietsen in de gemeente”

Zanger en acteur Gunther Levi, officieel Gunter De Batselier, doet in oktober mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout. Hij is kandidaat op de lijst van Hulshout op Punt (HOP), de nieuwe naam van de plaatselijke CD&V-afdeling. Verkeersveiligheid is een thema waarvoor hij zich extra wil inzetten. Levi relativeert de impact van zijn bekendheid: "Een cafébaas in onze gemeente is even

Lees meer »

Drie nieuwe fietsroutes langs historische locaties in Maldegem

In samenwerking met de gemeente werkte Maldegemnaar Robin Van Kerschaver drie nieuwe fietsroutes uit, die fietsers langs historische locaties op Maldegems grondgebied loodsen. Elke route start aan het Sint-Annazwembad in de Gidsenlaan en is 40 kilometer lang.
The post Drie nieuwe fietsroutes langs historische locaties in Maldegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer die in Oostkamp geklist werd: ‘Bertje de cannabisboer’ krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. (81) liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander – in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’ – opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere

Lees meer »

Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig Muze’um L in Rumbeke

Muze’um L in Rumbeke viert in september de tiende verjaardag en dat wordt nu al voorbereid met een expositie met werk van beeldend en conceptueel kunstenaar Willy Cauwelier. “Ik ben van bij het begin betrokken geweest bij het verhaal van ‘de meridiaan van de kunst’ dat wijlen Fernand Callebert uitgewerkt heeft.”
The post Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig

Lees meer »