Discussie tussen zwangere moeder en stewardess loopt uit de hand: alle passagiers uit vliegtuig gezet

Alle passagiers zijn uit een vliegtuig van EasyJet gezet na een pittige discussie tussen een zwangere vrouw en een stewardess. Siobhan Foster werd naar eigen zeggen onbeschoft behandeld toen ze hulp vroeg om haar handbagage weg te zetten. Volgens de luchtvaartmaatschappij maakte haar gezelschap echter al amok tijdens de check-in en escaleerde de situatie in het toestel zelf.

Meer krantenkoppen in België

Onze man volgde Frankrijk – België in ‘belegerde gemeente’ Komen-Waasten: “Ons opsluiten door die amokmakers? Dat dacht ik niet!”

Maandagavond speelden de Rode Duivels tegen Frankrijk in het EK voetbal. Het werd voor de Duivels dé match van het kampioenschap, een match die we helaas verloren. Toch mocht dat de sfeer in het land niet drukken. Overal stonden supporters klaar in fandorpen, EK-straten en voetbalzones om zich de longen uit het lijf te schreeuwen. Ook wij volgden de belangrijkste

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »

“Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28) en Jérémy (29) ommuren huis met 2.000 bierbakken als trouwcadeau

West-Vlaamse woningen werden afgelopen maand verbouwd met bierbakken en deze huwelijksgeschenken groeiden telkens in omvang. Het record staat nu in Zandvoorde: maar liefst 2.000 bierbakken rond de volledige woning van Jérémy Desmet (29) en Maïté Beernaert (28). “Wij wilden niet onderdoen”, aldus hun vrienden.
The post “Misschien kunnen ze een tentje opzetten in de tuin”: vrienden van Maïté (28)

Lees meer »

Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet

Op vrijdagavond 14 juni ging traditiegetrouw het personeelsfeest van gemeente Hooglede door, waar ook een aantal mensen in de bloemetjes gezet werden.
The post Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen zakgeld van papa meer nodig? Buitenechtelijke zoon van prins Albert slaat steenrijke erfgename aan de haak

Nee, de geruchten dat hij een modellencarrière ambieerde, klopten niet, verzekerde Alexandre Grimaldi (20). Al houdt hij zich wel bezig met poseren, kledingmerken promoten en de modeweken in Parijs en Milaan bijwonen. Volgens waarnemers doet de buitenechtelijke zoon van Albert van Monaco (66) er alles aan om in de schijnwerpers te blijven. En daar vond hij nu nog een nieuwe

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »