Chelsea laat ook na bod van 30 miljoen Club-speler Antonio Nusa niet los: “Mijn telefoon ontplofte”

Chelsea zal Antonio Nusa (18) de komende maanden blijven monitoren. Een bod van iets meer dan dertig miljoen euro was vorige week niet genoeg om speler en Club Brugge te overtuigen. Dat wil niet zeggen dat de Engelsen Nusa loslaten.

Meer krantenkoppen in België

“Niveau Waalse basisscholieren blijft (wel) stabiel”

Na de kritiek op het niveau van onze leerlingen in het basisonderwijs, klinkt er uit Waalse hoek wel positief nieuws. Uit de resultaten van algemene testen die Waalse leerlingen uit het zesde leerjaar jaarlijks afleggen, blijkt dat meer dan 87 procent van de scholieren geslaagd is.

Lees meer »

“Je vraagt een kalkoen ook niet of hij uitkijkt naar Kerstmis. Politici moeten de moeilijke knopen doorhakken”

“Lig er deze vakantie even niet wakker van op het zuiderse strand of op uw eigen terras, maar weet: er breken barre tijden aan”, schrijft politiek journaliste Isolde Van den Eynde. “Justitie protesteert nu al tegen mogelijke besparingen. Politie? Defensie? De rij met vragers om meer zal aandikken. Politici – en enkel politici – zullen die moeilijke knopen moeten doorhakken

Lees meer »

Snelheidsduivel rijdt weg van politie aan 220 km/uur

De politie van Heusden-Zolder moest afgelopen weekend een laagvlieger uit het verkeer halen. Toen de chauffeur aan hoge snelheid over de Vogelsancklaan reed en de politie daarbij kruiste, zetten de agenten de achtervolging in. Daarbij moesten ze 220 km/uur rijden om de vluchter te kunnen volgen.

Lees meer »

Grafdelver Sven (42) onthult wanpraktijken op kerkhof en dient klacht in: “Respectloos om zo om te gaan met overledenen”

De 42-jarige Sven Seymortier heeft klacht ingediend bij de lokale politie van Lokeren over wantoestanden op het kerkhof Oude Brug in Lokeren. “De feiten wegen op mij”, zegt hij. “Zo zag ik mijn collega het lichaam van een overleden zuster op eigen initiatief opgraven om daarna in een knekelbak te dumpen. Zo, nu hebben we plaats voor een nieuwe begraving,

Lees meer »

Speelcontainer op Grote Markt van Roeselare verwent kinderen

Deze zomer is er opnieuw veel te beleven in Roeselare! Als kind- en jeugdvriendelijke stad wil Stad Roeselare blijvend inzetten op plekken waar kinderen zonder zorgen kunnen spelen en bij elkaar zijn.
The post Speelcontainer op Grote Markt van Roeselare verwent kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »