Bruno Foodcorner opent nu ook vestiging in Roeselare en maakt zo treinstation compleet

De benedenverdieping van het station is een horecazaak rijker zodat bijna alle ruimtes van het pand ingevuld zijn. Nieuwkomer is Bruno Foodcorner. Men kan er 7/7 terecht voor koffie, broodjes en vooral echte Italiaanse pizza.

De Bruno Foodcorners zijn al jaren een begrip in Limburg waar ze op een twintigtal plaatsen te vinden zijn in tankstations. “Maar we weten niet waar het heen gaat met de natuurlijke brandstoffen”, legt ceo Angelo Bruno uit. “Daarom willen we ons concept laten doorgroeien. Ondertussen hebben we al vijf projecten lopen in NMBS-stations waarvan Roeselare de grootste zaak is.”

“Voor de gebruikers van de trein en de bus is deze foodcorner een echte meerwaarde. Wij zijn zeven op zeven open van vijf uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Je kan bij ons terecht voor een drankje, een koffie, belegde broodjes en vooral onze specialiteit, de pizza. Wij bakken die in een authentieke roterende pizzaoven zoals dat in Italië altijd gebeurd. Onze koks kregen in eigen huis een degelijke opleiding zodat de kwaliteit altijd en in alle foodcorners dezelfde is.”

App

“We gaan ook leveren aan huis of bij bedrijven. Onze medewerkers gaan met de fiets op pad. Via de app kan men op voorhand bestellen. Dat blijkt een groot succes te zijn in de foodcorners van Genk, Sint-Niklaas en Brugge. Zo bestellen mensen een belegd broodje en eenmaal in het station ligt hun bestelling klaar. Afhalen en vertrekken, zo hebben de mensen het graag. Ook omgekeerd werkt het. Reizigers bestellen ’s avonds vanop de trein hun pizza die bij aankomst in het Roeselaarse station zal klaar zijn.”

Burgemeester Kris Declercq mocht het lintje doorknippen en is opgetogen met dit nieuwe verhaal voor het station. “Dit komt op het juiste moment op de juiste plek nu Roelevard open gaat, de stadsvernieuwing in volle gang is en de make-over van het Stationsplein er aan zit te komen. Dagelijks passeren hier tienduizend studenten en deze zomer alleen al telden we op dit plein vijftienduizend passanten.”

Bruno Foodcorner Roeselare is een investering van de Group Bruno voor een bedrag van 650.000 euro en stelt vijftien mensen te werk die de groep in de regio rekruteerde. (Bart Crabbe)

Alle info: brunofoodcorner.be of via de gratis app.

The post Bruno Foodcorner opent nu ook vestiging in Roeselare en maakt zo treinstation compleet is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jitske Van de Veire vertelt in tranen over scheiding van haar ouders in podcast van papa Peter: “Mijn zorgeloosheid was weg”

Onderneemster Jitske Van de Veire (31) voert het meest eerlijke gesprek met haar vader Peter Van de Veire (52) in diens podcast ‘De zandloper’. Ze praat over haar kindertijd, de scheiding van haar ouders en hoe ze nu in het leven staat. “Ik neem het jullie niet meer kwalijk. Maar toen begreep ik niet dat mensen kinderen maken en niet

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen en investeert 320.000 euro in samenwerkingsplatform

Het project EMERGE werd goedgekeurd binnen Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het is het eerste project van culturele spelers sinds 2015 dat wordt erkend binnen deze Europese subsidielijn. BUDA is één van de 3 Vlaamse kunstorganisaties die daardoor middelen binnenhaalt om in totaal 12 onafhankelijke theater- of dansgezelschappen uit deze euregio te begeleiden en ondersteunen.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese

Lees meer »

Staat ziet inkomsten van niet-opgeëiste erfenissen met de helft dalen, en daar zit Axel Daeseleire voor iets tussen

De overheid heeft vorig jaar ‘maar’ 8,9 miljoen euro geërfd van overledenen van wie geen wettelijke erfgenamen werden gevonden of omdat die de nalatenschap hadden verworpen. Dat is ongeveer de helft minder dan het jaar voordien. Notaris Bart Van Opstal ziet meerdere redenen voor die terugval. Het tv-programma ‘Erfgenaam gezocht’ met Axel Daeseleire speelt onrechtstreeks ook een rol.

Lees meer »

ISVAG vraagt wijziging aan voor omgevingsvergunning om afvalverbrandingsoven in Wilrijk open te houden

Afvalintercommunale ISVAG heeft een wijziging aangevraagd voor haar omgevingsvergunning. Het bedrijf kreeg eind 2022 een proefvergunning van 2 jaar maar moet daarvoor voldoen aan verschillende voorwaarden, die enkel haalbaar zijn bij een wijziging van de omgevingsvergunning. "We moeten de impact op de buurt zoveel mogelijk beperken", zegt Kristel Moulaert, algemeen directeur van ISVAG.

Lees meer »

Vlaamse voetbalfans hard voor Rode Duivels in HLN-enqûete: helft wil Tedesco zien vertrekken, een derde vindt dat Lukaku best stopt bij nationale ploeg

U vond het voetbal van de Rode Duivels saai. Dat blijkt uit de Grote EK-enquête van HLN, uitgevoerd door iVOX. Meer dan de helft van de Vlaamse voetbalfans meent dat bondscoach Domenico Tedesco moet opstappen na het mislukte toernooi in Duitsland. Bijna één op de drie vindt ook dat Lukaku best stopt bij de nationale ploeg, terwijl 80% van mening

Lees meer »

Studente uit Merksplas geëvacueerd uit Grieks hotel vanwege bosbrand en brengt nacht door op voetbalveld: “Het was vechten voor een deken”

In Griekenland woedden er de voorbije dagen al heel wat bosbranden. De Griekse premier waarschuwde zondag al voor een “gevaarlijke” zomer in zijn land. En zo blijkt: intussen zijn al heel wat mensen moeten evacueren vanwege bosbranden. Ook de 19-jarige studente Elise Michielsen uit Merksplas moest maandagavond, samen met heel wat andere toeristen, uit haar hotel op het Griekse eiland

Lees meer »

“Fenomenale show van een rasechte legende vergezeld door een geweldige band”: dit was Bruce Springsteen in Werchter

Bruce Springsteen heeft voor het tweede jaar op rij zijn opwachting gemaakt op de wei van Werchter. Vorig jaar diende hij als afsluiter van TW Classic, dit jaar draaide het helemaal rond the Boss zelf. Thibault Christiaensen van Studio Brussel was erbij en werd naar eigen zeggen omvergeblazen door de performance. “Springsteen is niet van deze wereld. Wat een fenomenale

Lees meer »