Brugse student Alec ontwerpt nieuw logo voor politie-instructeurs: “Stond in de top 3 van alle agenten”

In de opleiding graduaat marketing- en communicatiesupport van hogeschool Vives werkten alle eerstejaarsstudenten uit Brugge en Kortrijk in het vak Illustrator een nieuw logo uit voor de West-Vlaamse politie-instructeurs. Het logo van Alec Verheye uit Brugge werd als beste gekozen en prijkt nu op de motorjassen van alle politie-instructeurs.

Peter Deberdt, hoofdinspecteur politiezone Grensleie en opleider voortgezette vorming motoragent West-Vlaamse politieschool, stelde Vives de vraag om een nieuw logo te ontwikkelen. De oude patch van de instructeurs was oubollig, te druk en gedateerd. Het doel was om een fris en modern design te ontwikkelen.

Door iedereen geliefd

Een 60-tal voorstellen werden doorgestuurd naar de West-Vlaamse politieschool. Alle instructeurs kozen daarna hun top 3 en uiteindelijk werd het logo van Alec verkozen. Zijn ontwerp stond blijkbaar van álle agenten in de top 3. Het bedrijf Lorri uit Kuurne heeft alle jassen geborduurd met het nieuwe logo.

The post Brugse student Alec ontwerpt nieuw logo voor politie-instructeurs: “Stond in de top 3 van alle agenten” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Oprichter Antwerps modemerk reageert op faillissement: “Mocht ik 50 jaar zijn, ik zou Gigue terugkopen”

Gigue is door het faillissement van Duror Fashion Group het slachtoffer geworden van “te veel management”. Dat zegt oud-designer Jo Wyckmans (79). De oprichter van het merk was in 1968 bij de eerste lichting afgestudeerden van de Antwerpse modeacademie. In 2017 kwam zijn Gigue in handen van Duror, de groep die modemerk Terre Bleue oprichtte. “Toen zag ik het onheil

Lees meer »

Johan Boskamp over Oranje, Tedesco en zijn pensioen als analist: “Nederland heeft geen enkele speler van wereldklasse”

“Ik heb alleen nog maar op dat bankje gelegen en zitten zappen. Werelds!” Tot u spreekt Johan Boskamp (75), sinds vorige maand voetbalanalist op rust. Er ligt een nieuwe biografie van hem in de winkel. “Alle leugens en de rest staat erin”, zegt hij. Het liefst ouwehoert hij over voetbal. Over het EK, Oranje, de Duivels, Tedesco… en Mark Cavendish.

Lees meer »

M23-rebellen nemen strategisch belangrijke stad in Oost-Congo

In de Oost-Congolese provincie Noord-Kivu hebben de M23-rebellen de strategisch belangrijke stad Kanyabayonga ingenomen, zo’n 100 kilometer ten noorden van de provinciehoofdplaats Goma. Dat meldt het Franse persagentschap AFP op gezag van lokale autoriteiten. Kanyabayonga wordt beschouwd als de toegangspoort de belangrijke handelssteden Butembo en Beni, in het noordoosten van Congo.

Lees meer »

Eerbetoon aan Prince in Silt, met kern van de New Power Generation

Op dinsdag 9 juli kan je in de Middelkerkse evenementzaal Silt met ‘Celebrating Prince’ een unieke concertavond beleven. In de rangen van ‘Celebrating Prince’ vinden we de kern van de ‘New Power Generation, de legendarische begeleidingsband van Prince.
The post Eerbetoon aan Prince in Silt, met kern van de New Power Generation appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”: Rassemblement National van kandidaat-premier Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »