Seniorenraad Anzegem brengt met 220 personen eerste bezoek aan Het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne

Woensdag waren een delegatie van het gemeentebestuur en ook de seniorenraad van Anzegem met 220 personen voor de allereerste keer present op Het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne.

Met maar liefst drie autobussen met in totaal 220 personen woonden ze deze daguitstap bij. ’s Middags mochten de ingeschrevenen tafelen in het Plopsa Hotel, waarna ze de optredens konden bijwonen in het Proximus Theater van Herbert, Paul Bruna en Willy Sommers. Volgens Frank Veys, voorzitter seniorenraad, was het de eerste keer dat men naar dit muzikaal event afzakte. In de voorbije jaren bracht men met de groep een bezoek aan de Pier in Blankenberge. “We kregen het aanbod om nu eens die show bij te wonen, met onder andere een optreden van Willy Sommers. Voor ons een leuke herinnering, omdat we vorig jaar Willy Sommers mochten verwelkomen op ons seniorenfeest in Anzegem. We zijn hier met 220 personen en dat is praktisch evenveel als onze trip in 2022. We doen zo’n daguitstap om de mensen de gelegenheid te bieden aan een betaalbare prijs een mooie dag mee te maken.”

Een delegatie van het gemeentebestuur, samen met een delegatie van de seniorenraad. © PADI/Daniël

Een delegatie van het schepencollege was ook aanwezig, met o.a. Christophe Vandererven, Pauline Van Marcke, Louis Degroote, Davy Demets en de gewezen schepen Anja Desmet. Schepen Ducatteuw kwam wat later toe. (PADI)

© Daniël © Daniël © Daniël © Daniël

The post Seniorenraad Anzegem brengt met 220 personen eerste bezoek aan Het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

VBS Duizendpluspoot wint VRT-wedstrijd en mag naar Olympische Spelen: “Lopen elke dag 1 mijl”

Sport Vlaanderen, MOEV en allerlei Vlaamse topsporters moedigen in aanloop naar de Olympische Spelen alle Vlaamse en Brusselse scholen aan om het olympische gevoel aan te wakkeren. De scholen konden ook deelnemen aan de VRT-wedstrijd ‘Plankgas naar de Spelen’. De finales werden recent in drie steden afgewerkt. De olympische bus trok nadien naar de winnende school, naar Duizendpluspoot in Sint-Eloois-Vijve.

Lees meer »

Diamant voor Frans en Magda uit Ingelmunster

Op zaterdagavond 29 juni vierde het diamanten echtpaar Frans Vanmarcke en Magda Bruggeman uit de Rozestraat feest in ’t Goed ter Couteren in de Handelsstraat.
The post Diamant voor Frans en Magda uit Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt nieuwe evacuatie van Khan Younis en Rafah

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

Drugdealers op Werchter zullen meteen gedagvaard worden of voorgeleid

Bezoekers van het muziekfestival Rock Werchter die betrapt worden op het dealen van drugs, zullen meteen gedagvaard worden voor de correctionele rechtbank, of voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter. Druggebruikers krijgen dan weer een minnelijke schikking voorgesteld die ter plaatse kan betaald worden. Dat meldt het Leuvense parket vrijdag.

Lees meer »