RC Harelbeke haalt nog extra versterking binnen: ploeg huurt Yassin Ben Omar van Lokeren-Temse

Door de vele geblesseerde spelers bij de Forestierjongens zag het bestuur van RC Harelbeke zich genoodzaakt om nog bijkomende versterking aan te trekken.

Met KSC Lokeren-Temse (1e nationale) werd overeengekomen dat Yassin Ben Omar een jaartje bij RC Harelbeke kan aantreden. Dit gebeurt op huurbasis. Ben Omar speelde in zijn jeugd bij Beveren. In 2020 werd hij door Lokeren binnengehaald. Hij speelde zowat alle wedstrijden, tot hij in 2022 gekwetst raakte.

De aanvallende middenvelder, die in Belsele bij Sint-Niklaas woont, is weer fit en is erop gebrand om zich in Harelbeke opnieuw te kunnen tonen. De 24-jarige student chemie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen speelt het liefst op positie 10 en is een creatieve speler die moet helpen voor gevaar te zorgen. Ben Omar zal bij RC Harelbeke tevens zijn ex-ploeggenoot van Lokeren-Temse Kyeremeh Gyamfi terugvinden. Kyeremeh zit voorlopig ook nog bij het met blessureleed geplaagde kwintet. (MVA)

The post RC Harelbeke haalt nog extra versterking binnen: ploeg huurt Yassin Ben Omar van Lokeren-Temse is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Jean-Pierre Belaen (67) stelt tentoon tijdens expo Metal Arts in Tielt: “Mensen glimlachen als ze mijn beelden zien”

In de voorhal van het stadhuis van Tielt kan je momenteel de tentoonstelling Metal Art gaan bezichtigen. Dit initiatief van de Tieltse Perskring, in samenwerking met stad Tielt, brengt vijf metaalkunstenaars van eigen bodem samen. Een van hen is Jean-Pierre Belaen, die van beeldhouwen met brons en koper zijn handelsmerk heeft gemaakt.
The post Jean-Pierre Belaen (67) stelt tentoon

Lees meer »

“Uiteraard win ik liever zelf. Maar ik gun Cavendish zijn 35ste ritzege van harte”: tien razendsnelle vragen voor onze grote sprinttroef Jasper Philipsen

Turijn, Corso Galileo Ferraris. Gedroomd decor vandaag voor de eerste massasprint in deze Tour: Als opwarmertje: tien razendsnelle vragen voor onze grote troef Jasper Philipsen (26). Met steller dezes als leadout, keurig afgewerkt door de kopman. “Bordeaux, vorig jaar, was een hele mooie ritzege. Maar ook… een afknapper.”

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen

Het project EMERGE van kunstencentrum BUDA werd goedgekeurd in het kader van het programma Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het gaat over een totaalbedrag van 3,29 miljoen euro, gespreid over de periode 2024-2028.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

B&B Stee 23 uit Oostkamp is maandag te zien in ‘Met Vier in Bed’

Maandag 8 juli is B&B Stee 23 te zien in het VTM-programma Met Vier in Bed. In de groene en rustgevende omgeving van het Kampveld ligt B&B Stee 23 in de Papenvijversstraat 23, uitgebaat door Inge Jacobus (51) en Bruno Declerck (53). Zes jaar geleden is de B&B open gegaan na een grondige renovatie van de verschillende gebouwen. Ze hebben

Lees meer »

Nathalie (53) maakt levensgrote poppen van haar vier kinderen en rijdt ermee rond: “Naar hun stamcafé, of naar de kliniek waar ze geboren zijn”

Voor haar afstudeerproject in de beeldhouwklas van de academie in Eeklo maakte Nathalie De Weweire (53) levensgrote poppen van haar vier inmiddels volwassen kinderen. De koppen ervan zijn in harde gips gemaakt, de lichamen maakte Nathalie uit hun eigen oude donsdekens. “De bedoeling is dat ik er een tijdje mee rondrijd en mijn auto, met de poppen op de achterbank,

Lees meer »