“Het is tijd om van het leven te genieten”: Eden Hazard blikt in ‘Believe’ terug op zijn tijd bij de Rode Duivels

In het hoofd van de spelers, in het hart van hun fans. Met ‘Believe’ lanceerden de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en Jupiler een nieuwe, zesdelige docureeks waarin verschillende Rode Duivels en supporters richting het EK van 2024 hun persoonlijk verhaal vertellen. In een nieuwe aflevering van ‘Believe’ blikt Eden Hazard terug op zijn interlandcarrière. Kijk donderdag op VTM GO naar de tweede aflevering.

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Eerste foto’s van vrijgelaten gevangenen na historische deal – Poetin-criticus Navalny zou ook vrij zijn gekomen, maar “helaas is hij overleden”

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

Marc Vanden Bussche (74) stopt onverwachts eind dit jaar als burgemeester van Koksijde: “Geef fakkel door aan volgende generatie”

Koksijds burgemeester Marc Vanden Bussche (74) stelt zich bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober niet opnieuw verkiesbaar. Tegen de verwachtingen in legt hij eind dit jaar zijn functie neer. Een duidelijke verklaring voor zijn keuze geeft hij niet. Eerste schepen Stéphanie Anseeuw (Open VLD) is voorgedragen als lijsttrekker van Team 8670, al moet het partijbestuur dat nog goedkeuren.

Lees meer »

KIJK. Hollywoodacteur Vin Diesel is special guest tijdens optreden van Dimitri Vegas en Like Mike op Tomorrowland

Hollywood op bezoek op Tomorrowland. De Amerikaanse acteur Vin Diesel (57), onder meer bekend van ‘The Fast and The Furious’-franchise, is zaterdagavond opgedoken op het festival in Boom. Helemaal onverwacht is dat niet: in een gesprek met HLN had Dimitri Vegas (42) het nieuws aangekondigd, al was het toen nog niet duidelijk of het effectief zou lukken. Wél dus. Vin

Lees meer »

Familiebrouwerij Omer Vander Ghinste brouwt voor het eerst alcoholvrij bier: “Het gaat om een variant van ons familiebier Ypra”

Familiebrouwerij Omer Vander Ghinste brengt voor het eerst sinds de start in 1892 een alcoholvrij bier op de markt, daarmee inspelend op de trend bij consumenten om minder alcohol te drinken. “De nieuwe Ypra heeft een alcoholpercentage van 0,4 procent maar behoudt zijn rijke smaak”, zegt zaakvoerder Omer Jean Vander Ghinste (60).
The post Familiebrouwerij Omer Vander Ghinste brouwt

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke: “Als het er echt op aankomt, zoudt ge soms lelijk verschieten hoe eenzaam ge wel zijt”

“Wij zijn de allerbeste vrienden,” zingen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) in ‘ZomerRevue’. Ze doen het in juli en augustus een keer of veertien op de planken van Plopsaland, uit volle borst: “Een beetje zoals Ernie en Bert, Samson en Gert, en Bassie en Adriaan.” Dat van die vriendschap klopt, maar constant op elkaars kap zitten zoals die

Lees meer »