Het is officieel. Joe Jonas en Sophie Turner gaan scheiden: “Ze leefden al maanden apart”

Joe Jonas (34) heeft gisteren officieel de scheiding aangevraagd van Sophie Turner (27). Na een huwelijk van vier jaar en de geboorte van hun twee dochters, gaat het koppel nu dus uit elkaar. Er zat echter al langer een haar in de boter, vertelt een bron dicht bij het koppel aan ‘People’. Jonas en Turner zouden al maanden niet meer samen wonen. Dat Sophie liever feestte dan thuisbleef bij Joe, zou een van de redenen zijn voor hun breuk.

Meer krantenkoppen in België

Al vanaf hun 16de worden ze voorbereid op de online bagger: waarom vooral tennissers uitgescholden en bedreigd worden

Weinig sporten zijn gevoeliger aan digitale terreur dan de wereld van game, set en match. Op de topsportschool worden talentvolle tieners, vanaf 16 jaar, voorbereid op de haatberichten en dreigementen die ze zullen ontvangen eens ze het internationale circuit betreden. Het gif tegenhouden is moeilijk. Tennis Vlaanderen probeert de jongeren vooral weerbaar te maken.

Lees meer »

“Processie brengt mensen samen”: Regisseur Jan Bonne (70) neemt afscheid van Godelieveprocessie

De jaarlijkse Godelieveprocessie wordt extra speciaal voor Jan Bonne. Voor de 70-jarige regisseur, die al sinds 2016 aan het roer staat van dit stuk immaterieel erfgoed, is het zijn laatste editie. “Dit is een goed moment om te stoppen”, glundert een fiere Jan.
The post “Processie brengt mensen samen”: Regisseur Jan Bonne (70) neemt afscheid van Godelieveprocessie appeared first

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israëlisch leger: “Zeker 900 Hamasstrijders gedood in Rafah”

Lees hier al het nieuws terug van woensdag 3 juli over de oorlog tussen Israël en terreurbeweging Hamas. Zeker vier Palestijnen zijn om het leven gekomen door een Israëlische aanval op het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever, zo meldt het ministerie van gezondheidszorg van de Palestijnse Autoriteit. En het Israëlisch leger heeft naar eigen zeggen meer dan 900

Lees meer »

Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk

Negen anderstalige jongeren kregen in het nieuwe onderwijsproject BENO de kans hun Nederlands, wiskunde en digitale vaardigheden te verbeteren en van verschillende beroepsopleidingen te proeven. Onlangs sloten de jongeren in Ieper hun traject af met een afscheidsfeest.
The post Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zijn rider met eisen bestaat uit 37 pagina’s”: alles wat u wil weten over Bruce Springsteens passage in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Twee duo’s werpen zich in de strijd om covoorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het covoorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »

Kunstenfestival Watou trekt de kaart van de verbeelding

Van 6 juli tot 1 september is Kunstenfestival Watou er terug met een nieuwe editie, ‘Landscape of the Imagination’. Kunstenaars en dichters tonen er de kracht van verbeelding en gaan in dialoog met elkaar én met bijzondere plekken in en rond het dorp en Kasteel De Lovie. Ervaar kunst op unieke locaties, fiets langs klimaatpoëzie
The post Kunstenfestival Watou

Lees meer »

Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen

De twee Westhoekziekenhuizen, Jan Yperman en az West, bundelen de krachten voor borstkankerbehandelingen. De recent gewijzigde wetgeving voor de erkenning van borstklinieken heeft de ziekenhuizen ertoe aangezet om een alliantie aan te gaan ten voordele van de patiënten in de Westhoek. De twee bestaande borstklinieken smelten samen tot borstkliniek Westhoek.
The post Borstklinieken Ieper en Veurne smelten samen appeared

Lees meer »