The Rolling Stones brengen na 18 jaar nieuwe plaat uit

Na een zomer vol teasers en hints hebben The Rolling Stones bevestigd dat ze een nieuw album uitbrengen: "Hackney Diamonds". Het is het eerste studioalbum van de Stones sinds 2005. De lancering is morgennamiddag live te volgen via YouTube.

Meer krantenkoppen in België

Albert en Paola stralen op huwelijksverjaardag

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren vandaag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ter gelegenheid van hun briljanten jubileum hebben ze via het koninklijk paleis een nieuwe foto laten verspreiden. Daarbij zitten ze samen op een bankje.

Lees meer »

“Geruchten kunnen toch niet kloppen?”, Michel waarschuwt Orbàn dat hij niet in naam van de EU met Moskou kan spreken

De Hongaarse premier en tijdelijk voorzitter van de EU Viktor Orbán kan niet in naam van de Europese Unie met Rusland spreken. Daarvoor heeft de uittredende voorzitter van de Europese Raad Charles Michel donderdag gewaarschuwd. Ook de Poolse eerste minister Donald Tusk maakt zich duidelijk zorgen over de geruchten dat de Hongaarse premier snel een bezoek zou brengen aan Moskou.

Lees meer »

Brandweer rukt uit voor brand in Reningelst

De brandweerposten van Poperinge en Westouter rukten zondagmiddag rond 16.20 uur uit naar Reningelst na een melding van een woningbrand.
The post Brandweer rukt uit voor brand in Reningelst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk

Save the date! Van 6 tot 30 november komt NEXT terug naar meer dan 20 Vlaamse, Waalse en Franse theaters met 28 internationale voorstellingen. Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA zijn opnieuw co-organiserende partners voor deze 17de editie.
The post Theater-, dans- en performancefestival NEXT keert van 6 tot 30 november terug naar Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kok (28) uit Antwerpen opgepakt in Frankrijk na wilde achtervolging op scooter: man verwondt vijf agenten en blijkt zwaarbewapend

Een 28-jarige kok uit Antwerpen is afgelopen weekend in de boeien geslagen na een wilde achtervolging in het Franse Chasseneuil-du-Poitou, vlakbij het pretpark Futuroscope. Vijf agenten raakten daarbij gewond. De man bleek zwaarbewapend te zijn. Hij had vijf geweren, munitie, een geluidsdemper, een vizier, messen, een kap en handboeien bij zich.

Lees meer »

Prinses Delphine prijst koning Albert: “Je kan niet alles inhalen, maar ik hou van mijn vader en dat is genoeg”

Ze heeft jarenlang voor erkenning moeten vechten, maar vandaag is prinses Delphine (56) gelukkig met de relatie die ze met haar vader heeft opgebouwd. In een interview met het tijdschrift ‘Paris Match’ geeft de prinses meer details over de band die ze met koning Albert (90) heeft. Sinds hun verzoening zijn hun interacties zowel hartelijk als betekenisvol geworden.

Lees meer »