Motorrijder met talloze botbreuken pas vier dagen na ongeval gered van steile helling in Frankrijk

Een Britse motorrijder die op een snelweg in Zuid-Frankrijk een zwaar ongeluk had, is pas vier dagen later gevonden. In die tijd moest hij met talloze botbreuken een steile helling op kruipen.

Meer krantenkoppen in België

Verthé Interieurs uit Harelbeke steunt Het Ventiel met wijnactie

Verthé Interieurs is een interieurwinkel in de nabije omgeving van de markt in Harelbeke. Ze organiseren een wijnactie ten voordele van Het Ventiel. De vzw Het Ventiel zet zich in voor mensen met jongdementie. Met de actie wil Verthé Interieurs ervoor zorgen dat mensen met jongdementie beter ondersteund worden.
The post Verthé Interieurs uit Harelbeke steunt Het Ventiel met

Lees meer »

De macabere reden dat de nieuwe Britse premier een brief schrijft aan vier duikbootkapiteins als één van zijn eerste taken

In zijn eerste toespraak als premier beloofde Labour-leider Keir Starmer verandering. Hij wil het vertrouwen in de politiek herstellen en zijn land heropbouwen. Na zijn verhuis naar Downing Street 10, wordt net als bij andere nieuwe Britse premiers van hem verwacht om instructies te bezorgen aan de kapiteins van de vier Britse onderzeeërs met kernwapens.

Lees meer »

Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe uitbaters van B&B Quarter House: van McDonald’s naar paardenpension

Quarter House, de B&B met paardenpension in Moerkerke, heeft nieuwe uitbaters. Vanessa Huughe (50) en Kris Bogaerts (45) zwaaien nu de plak op het domein. “Als grote paardenliefhebbers kenden we het domein al en toen we de kans kregen de uitbating over te nemen, hebben we toegehapt”, zegt Vanessa.
The post Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe

Lees meer »

Balkan maakt zich op voor nieuwe hittegolf

De Balkan maakt zich maandag opnieuw op voor uitermate zwoele temperaturen, amper drie weken nadat een eerdere hittegolf in verschillende landen van de regio voor stroompannes zorgde en levens kostte. Vlamingen die er op reis gaan, zijn gewaarschuwd.

Lees meer »

Sekswerkers toestaan in de gevangenis? Commissie van toezicht in Nijvel legt opvallend vraagstuk op tafel: “Seksuele relaties zijn een primair recht”

Moeten gedetineerden zonder vaste partner ook de mogelijkheid krijgen om seksuele relaties te hebben? Dat vraagstuk werpt de commissie van toezicht op de gevangenis van Nijvel op. In ‘Sudinfo en ‘La Capitale’ betreurt ze dat alleen gedetineerden met een vaste relatie toegang krijgen tot een bezoek zonder toezicht (BZT) in ‘de liefdeskamer’. “Seksuele relaties zijn een primair recht.”

Lees meer »

Genk boos op NMBS omdat rechtstreekse trein naar kust dreigt te verdwijnen: “We worden stiefmoederlijk behandeld”

Het stadsbestuur van Genk reageert ontgoocheld na de aankondiging van TreinTramBus over de treinverbinding tussen Genk en Blankenberge. Treinreizigers die vanuit Genk rechtstreeks naar de kust willen, zullen vanaf volgend jaar misschien moeten overstappen. "We moeten investeren in openbaar vervoer, maar door dit soort beslissingen gaan mensen massaal de auto nemen", zegt een teleurgestelde burgemeester Wim Dries (CD&V).

Lees meer »

Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra

Barra Dentra, de kindvriendelijke zomerbar op het einde van de Graaf Karel de Goedelaan (waar de extra kermislocatie werd ingericht voor de Paasfoor), vertoont de sportzomer op groot scherm. Met dit weekend kwartfinales EK en Tour de France.
The post Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra appeared first on KW.be.

Lees meer »