Motorrijder (20) pas na vier dagen gered na ongeluk op Franse snelweg

Een Britse motorrijder die op een snelweg in Zuid-Frankrijk een zwaar ongeluk had, is pas vier dagen later gevonden. In die tijd moest hij met talloze botbreuken een steile helling op kruipen.

Meer krantenkoppen in België

Niels (22) start met Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem

Niels Vanhecke (22) begon zijn eigen zaak Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem. Het bedrijf biedt EPC-attesten en plaatsbeschrijvingen aan. Daarbij streeft Niels telkens naar de maximale kwaliteit voor de klant.
The post Niels (22) start met Vastgoeddiensten Vanhecke in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Annie ‘De Bomma’ Geeraerts (97) verhuist naar serviceflat na val: “Tijdens tweede nacht moesten we al op alarmknop drukken”

“Mijn dochter vond het niet meer verantwoord.” Ze woonde tot begin dit jaar alleen, maar ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (bijna 98) is nu toch verhuisd naar een serviceflat. Geen makkelijke stap, maar ‘De Bomma’ heeft er nieuw geluk gevonden, aan de zijde van haar vriend Paul. In een openhartig gesprek in ‘Dag Allemaal’ vertelt Annie eerlijk over haar oude dag. “Veel

Lees meer »

E-mail eist sabotage Franse spoorwegen op

Verschillende Franse en buitenlandse media hebben zaterdag een e-mail ontvangen waarin de aanvallen op het Franse spoorwegnet van donderdagnacht worden opgeëist door een onbekende groepering. In de mail worden de Olympische Spelen een “viering van het nationalisme, een gigantische vertoning van de onderdrukking van volkeren en staten”.

Lees meer »

Nederlandse provincie overweegt wolf te laten neerschieten en vraagt om bossen te vermijden met kleine kinderen

In Nederland hebben de provincie Utrecht en diverse gemeenten een oproep gedaan om niet met kleine kinderen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in te trekken. De waarschuwing komt er na een mogelijk nieuw incident met een wolf woensdagochtend. Als DNA-onderzoek bevestigt dat het om hetzelfde dier gaat dat twee weken geleden een kind beet, wordt het dier mogelijk neergeschoten.

Lees meer »