Marcel uit Minderhout neemt afscheid van unieke collectie met 40 oldtimers: “Mijn Ford Lincoln-Zephyr is mijn grote trots”

In Minderhout gaan vandaag 40 unieke Amerikaanse en Europese oldtimers onder de hamer. Het is de privécollectie van Marcel Sprangers. "Mijn vrouw heeft Parkinson en ik wil er voor haar zijn. Alles gaat weg en de interesse is groot", vertelt hij aan Radio2-reporter Margaux van de regio.

Meer krantenkoppen in België

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slagen krijgt, gaat hij ze moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »

Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast station: “Gebouw heeft zijn beste tijd gehad”

In Staden verlaat frituur ’t Oud Station op termijn zijn huidige stek in de De Carninstraat. Ze verhuist naar een stuk grond naast het voormalige stationsgebouw in dezelfde straat. De gemeenteraad keurde daartoe de ontwerpakte voor recht van opstal voor het perceel grond naast het stationsgebouw goed.
The post Frituur ’t Oud Station in Staden krijgt nieuwe stek naast

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »

Appartementsbewoners trekken aan alarmbel: “We worden geterroriseerd door een dealer die minderjarigen aan het werk zet met baseballknuppels”

De bewoners van appartementen in Residentie Dirk Martens in de Aalsterse Raffelgemstraat worden geterroriseerd door een drugsdealer. Er is sprake van geweld, bedreigingen en vandalisme. “Hier moet een einde aan komen of er gebeuren ongelukken”, zegt een van de bewoners. Burgemeester D’Haese (N-VA) belooft alvast verscherpt politietoezicht en gaat samen met de syndicus op zoek naar een permanente oplossing voor

Lees meer »