LIVE RODE DUIVELS. Onana: “Tedesco vraagt me om voor energie te zorgen” – Siquet: “Hoop hier betere voetballer te worden”

De Rode Duivels arriveerden gisteren in Tubeke om zich voor te bereiden op de EK-kwalificatiewedstrijden in Azerbeidzjan (zaterdag) en thuis tegen Estland (volgende week dinsdag). Zonet spraken Amadou Onana en Hugo Siquet met de pers. In onze liveblog hoeft u geen enkel Duivels nieuwtje te missen!

Meer krantenkoppen in België

Bart doet dochter tickets voor Taylor Swift cadeau, zij maakt voorbereidende cursus: “Ik wist niet dat het zo complex was”

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is momenteel bezig aan een tour door Europa. Binnenkort gaan ook Bart en Merel De Waele uit Gent kijken. Het is een cadeautje voor dochterlief, maar zij wil geen mal figuur slaan met haar vader aan haar zijde. En dus ontwierp Merel een PowerPoint, een spoedcursus Taylor Swift. VTM NIEUWS ging kijken hoe goed papa

Lees meer »

Kortemark is zoveelste waterlek in Stadenstraat meer dan beu: “We vragen plan van aanpak van Watergroep”

In de Stadenstraat in Zarren (Kortemark) ontstond donderdagavond opnieuw een groot waterlek dat de straat blank zette. Het is het tweede waterlek in evenveel weken maar al het zoveelste de afgelopen jaren. De gemeente is de situatie dan ook kotsbeu. “We zijn inderdaad misnoegd, zo kan het niet langer”, reageert burgemeester Karolien Damman. “Binnenkort moet De Watergroep ons een plan

Lees meer »

Vier personen opgepakt voor plannen van staatsgreep in Oekraïne

In Oekraïne zijn zondag vier personen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze een staatsgreep wilden plegen in Kiev. De groep zou al enige tijd in de weer zijn geweest met het posten van berichten op sociale media om de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen. Daarin werd onder meer opgeroepen tot een staatsgreep.

Lees meer »

De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië

De Zwevegemse hengelclub De Plattevissers neemt deel aan het WK Interclub dat van maandag 22 tot en met zondag 28 juli in Slovenië plaatsvindt. Een 15-koppig team zal daar tien dagen aanwezig zijn, onder hen twee Roeselarenaars en één Ardooienaar.
The post De Plattevissers uit Zwevegem mogen naar WK interclub in Slovenië appeared first on KW.be.

Lees meer »

David Vandyck & Ingeborg brengen uniek kerstverhaal in Concertgebouw Brugge: “Mét ‘LICHT’ zijn wij het antwoord op De Warmste Week in Brugge”

Op zondag 28 december kan je om 18 uur in het Concertgebouw van Brugge terecht voor ‘LICHT’, een uniek kerstconcert van Ingeborg en David Vandyck. Op het podium staat een vijfkoppige liveband, die regelmatig wordt versterkt met het 60-koppige Brugse jongerenkoor Fioretti. Het inspirerende kerstverhaal wordt afgewisseld met liedjes die ontroeren of aanzetten om mee te zingen.
The post

Lees meer »

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »