Andy Peelman en Karen Damen saboteren het busje van de jagers in ‘Het Jachtseizoen’

Een helikoptervlucht, boottocht of ritje in een racewagen? Geen enkel vervoermiddel is te zot om de jagers te slim af te zijn in het nieuwe seizoen van ‘Het Jachtseizoen’. In de eerste aflevering zijn Andy Peelman (39) en Karen Damen (48) het opgejaagd wild. ‘Smeerlapke’ Andy heeft meteen al een verrassing voor de jagers.

Meer krantenkoppen in België

De echte ‘Anne’ en fake ex-lief Ingeborg: ‘Tien om te zien’-special rond Clouseau zit vol verrassingen en geheimen

40 jaar Clouseau, dat mag al eens gevierd worden. Met een ‘Tien om te zien’- special bijvoorbeeld. Aan de zeedijk in Westende werden Koen (56) en Kris Wauters (59) donderdag getrakteerd op een avond vol verrassingen van oude én nieuwe vrienden. Die hielden zich een dag lang verborgen voor de broers, maar onthulden wel graag hun meest bijzondere herinneringen en

Lees meer »

“Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Met een snoeischaar in de hand zelf je groenten en fruit plukken, terwijl enkele kippen en ganzen nieuwsgierig over je schouders meegluren. Welkom in ‘t Goed Ter Heule, de grootste openluchtsupermarkt van de regio. “Onze visie? De voedselkilometers tot nul herleiden.”
The post “Je proeft als het ware de landbouwgrond”: ‘t Goed Ter Heule in Lauwe is een openluchtsupermarkt

Lees meer »

DJ Bobalicious speelt zondag weer thuismatch op Festival Dranouter

Voor dj Bobalicious is de zomeragenda steeds goed gevuld. Een jaarlijkse passage op Festival Dranouter kan daarbij niet ontbreken. Zondagavond draait hij twee sets, eerst in Bar Rouge en vanaf 22 uur in de Palace. “Dranouter voelt als thuiskomen”, zegt dj Bobalicious.
The post DJ Bobalicious speelt zondag weer thuismatch op Festival Dranouter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Muzikant speelt 840 keer hetzelfde deuntje in Antwerpse Sint-Pauluskerk: “Hopelijk zie ik geen vreemde wezens uit partituur opduiken”

Organist en pianist Bart Rodyns geeft vandaag een marathonconcert in de Sint-Pauluskerk in Antwerpen. Maar liefst 12 uur aan een stuk speelt hij onafgebroken 840 variaties op het thema van het muziekwerk Vexations van Erik Satie. "Iemand die het in de jaren 60 probeerde, moest na 595 keer afhaken omdat hij vreemde wezens uit de partituur zag komen." De partituren

Lees meer »