Zijn eerste leugen werd al snel doorprikt, maar nu blijkt dat moordenaar al twaalf jaar liegt over wat er met Britta (25) gebeurde

Twaalf jaar na de dood van Britta Cloetens (25) heeft het Antwerpse gerecht de leugens van haar moordenaar Tijl Teckmans (41) doorprikt. In april werd haar stoffelijk overschot teruggevonden in de Ardennen en nieuw onderzoek van de wetsdokter weerlegt nu wat er volgens hem precies met haar is gebeurd.

Meer krantenkoppen in België

Britse regering krijgt onder Starmer een grondige facelift

De regeringsploeg van de kersverse Labour-premier Keir Starmer is begonnen. Opvallend: het is een heel vrouwelijk team, en bijna alle bewindslieden kregen hun opleiding in een openbare school. Aan de benoemingen is te zien dat Starmer zich grondig heeft voorbereid op de machtswissel.

Lees meer »

Dentergem houdt bedankingsreceptie voor verkiezingsvrijwilligers

De gemeente Dentergem heeft een bedankingsreceptie gehouden voor al degenen die opgeroepen werden bij de voorbije verkiezingen. “Zowel de voorzitters-secretarissen-bijzitters van de stembureaus als van de telbureaus waren hierbij uitgenodigd”, zegt burgemeester Koenraad Degroote. “Velen onder hen toonden hun bereidheid om ook te zetelen bij de gemeenteraadsverkiezingen.” Met een hapje en een drankje werd de
The post Dentergem houdt

Lees meer »

“Een pretpark kunnen we niet betalen”: Noa (23) en Dieter (26) krijgen dagje Bellewaerde cadeau door nieuw fonds

Noa (23), Dieter (26) en bijna een miljoen andere Vlamingen kunnen zich geen vakantie permitteren. Met steun van het fonds ‘Vakantie voor Iedereen’ kregen bijna honderd kansarmen en hun begeleiders een dagje Bellewaerde cadeau. “Dezer dagen zie ik heel wat reisfoto’s van vriendinnen. We zijn blij dat we nu ook even onze zorgen kunnen vergeten”, zegt het koppel.

Lees meer »

Ook Karl uit Lendelede ligt uit Baekelandt Universalis

Karl moest vorige week als twaalfde deelnemer het spel Baekelandt Universalis verlaten. “Ik hou wel van een uitdaging en overtuigde mijn vrouw ook om mee te doen”, aldus Karl.
The post Ook Karl uit Lendelede ligt uit Baekelandt Universalis appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Geloof me, jullie kunnen me niet raken”: woedende Djokovic zet boeroepers op Wimbledon stevig op hun nummer

Novak Djokovic bereikte maandagavond probleemloos de kwartfinales op Wimbledon door de Deen Holger Rune in drie sets (6-3, 6-4, 6-2) te verslaan. Toch was er achteraf van feeststemming geen sprake bij de 24-voudige grandslamwinnaar. Hij was woedend dat een deel van het publiek hem tijdens zijn partij had uitgejouwd. “Het was respectloos en dat accepteer ik niet.”

Lees meer »

Cafébaas die vriendin bedriegt met 13-jarig meisje moet niet naar de cel: “Seks gehad in een bestelwagen op de parking van McDonalds”

Een cafébaas uit Lommel heeft zijn eigen vriendin een tijd bedrogen met een 13-jarig meisje uit Turnhout. Zijn partner betrapte hen meermaals samen in bed. “Ik voelde me terug kind en wilde met haar experimenteren alsof het mijn eerste liefje was”, verklaarde de cafébaas. De rechter heeft de man nu veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar.

Lees meer »

Al voor zijn persconferentie ging het fout: Biden noemt Zelenski “president Poetin” in zijn gezicht

Nog voordat de Amerikaanse president Joe Biden de pers te woord stond tijdens zijn ‘big boy press conference’, liet hij zich betrappen op een pijnlijke verspreking. Op het einde van de NAVO-top in Washington sprak hij de Oekraïense president Volodimir Zelenski plots aan als “president Poetin”. Al snel besefte Biden dat hij de mist inging, waarna hij zijn vergissing rechtzette

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. VN-Veiligheidsraad buigt zich over raketaanval op kinderziekenhuis – China en Wit-Rusland houden oefeningen in buurt van Poolse grens

De VN-Veiligheidsraad buigt zich vandaag over de Russische raketaanval gisteren op het kinderziekenhuis Ochmatdyt in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Rusland ontkent verantwoordelijk te zijn voor de aanval, maar de Oekraïense veiligheidsdiensten melden bewijzen te hebben gevonden dat de aanval is uitgevoerd met een door Rusland gebruikte strategische Ch-101-kruisraket, waarvan fragmenten teruggevonden zijn. Intussen houden Wit-Rusland en China militaire oefeningen op

Lees meer »

“We vreesden dat Camille en co het ons moeilijk zouden maken”: Vlaamse artiesten horen kassa weer rinkelen

Vlaamse artiesten als Jo Vally (65) en Bart Kaëll (63) kunnen weer opgelucht ademhalen. Na een paar magere jaren, doen zij deze zomer eindelijk weer gouden zaken. Daar zit een opvallende nieuwe trend in showbizzland voor iets tussen. Al is daarmee niet alle ellende vergeten. “Op de bankrekening zijn fameuze kraters geslagen”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »