Vlaams Belang eist ontslag van Rudi Vervoort wegens overlast aan Noordstation

Naar aanleiding van een reportage in het duidingsprogramma Terzake op VRT 1 over de overlast in de wijken aan het Brusselse Noordstation eist Vlaams Belang het ontslag van Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS). Dat heeft de radicaal-rechtse partij maandagavond gemeld in een persbericht.

Meer krantenkoppen in België

Maxime (31) lanceert eigen vastgoedkantoor Henry Walthers in Brugge: “Een persoonlijke aanpak en begeleiding op maat”

Met de opstart van Henry Walthers is Brugge nog een vastgoedkantoor rijker. “Ik heb heel wat ervaring opgedaan bij Immo François de voorbije jaren, maar de tijd was gekomen om mijn eigen weg in te slaan”, zegt oprichter Maxime Traen (31). “En dat betekent heel veel persoonlijke service”, verzekert hij.
The post Maxime (31) lanceert eigen vastgoedkantoor Henry Walthers

Lees meer »

ZOMERREEKS. Froya en Mark kochten stukje berg in de Alpen: “Hier leven is leren loslaten en berusten in wat komt”

Wie definitief uit Antwerpen vertrekt, laat veel achter. Dat zou je toch denken. Wij spraken Antwerpenaren die lang geleden of heel recent hun koffers pakten, iedereen die hen lief was dag zeiden en naar het buitenland verkasten. Vijf keer een verhaal over met weinig of niks vertrekken en (wellicht) nooit meer willen terugkeren. Aflevering 1: Froya en Mark uit Borgerhout

Lees meer »

Hij was haar grote jeugdliefde, maar hun relatie liep toch op de klippen: het liefdesparcours van Julia van K3 en haar ex Ben

“Na zo’n romantisch gebaar moeten we wel bij elkaar blijven.” Zo’n 2,5 jaar geleden verraste Ben ‘zijn’ Julia nog met een grote ruiker rozen op haar allereerste K3-show. Inmiddels is gebleken dat de twee niet langer een koppel vormen. Afgelopen weekend bevestigde de K3-zangeres op de première van ‘Sneeuwwitje’ dat ze al een half jaar single is. Een overzicht van

Lees meer »

Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan: “Activiteiten plannen die de hele buurt ten goede komen”

Het buurtcomité Wijk Duinenrand in Middelkerke viert haar vijfjarig bestaan met een subsidie van 5.000 euro van het project ‘Buurten op den Buiten’. De nieuwe wijk, gelegen aan de Jutterstraat en Kruiersstraat in Middelkerke, bevindt zich tussen de Duinenweg en de Oostendelaan, achter garage Roland en het WZC De Ril.
The post Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan:

Lees meer »

Twee Belgische verdachten van moord op Vlaams koppel op Tenerife kunnen binnenkort aan Spanje worden overgeleverd

De Brusselse raadkamer heeft het Europees aanhoudingsbevel uitvoerbaar verklaard tegen de twee verdachten die in België zijn opgepakt in het onderzoek naar de verdwijning van Marc Olbrechts (71) en de dood van Laura Trappeniers (67) op het Spaanse eiland Tenerife. Michael A. (44) en zijn zoon Lucas A. (23) kunnen binnenkort dus aan Spanje worden overgeleverd. Woensdag raakte bekend dat

Lees meer »

Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig Muze’um L in Rumbeke

Muze’um L in Rumbeke viert in september de tiende verjaardag en dat wordt nu al voorbereid met een expositie met werk van beeldend en conceptueel kunstenaar Willy Cauwelier. “Ik ben van bij het begin betrokken geweest bij het verhaal van ‘de meridiaan van de kunst’ dat wijlen Fernand Callebert uitgewerkt heeft.”
The post Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig

Lees meer »

Viervoeters krijgen diploma als blindengeleidehond: “Apple is een fantastische hond”

In het opleidingscentrum van de vzw Vrienden der Blinden in Koksijde studeerden 8 blindengeleidehonden af na een intensieve opleiding. Met hun diploma op zak (of tussen de poten) zijn ze helemaal klaar om hun nieuwe baasje met een visuele beperking elke dag bij te staan.
The post Viervoeters krijgen diploma als blindengeleidehond: “Apple is een fantastische hond” appeared first

Lees meer »