Vanaf woensdag brengt ‘Het Kustschlagerfestival’ talrijke bekende artiesten naar Proximus Theater De Panne

‘Het Kustschlagerfestival 2023’ breekt alle records met een verbluffend succes, aangezien de eerste festivaldag al wekenlang volledig is uitverkocht. Dit grootse nieuws weerspiegelt de enorme aantrekkingskracht van het festival. Dat komt ook door de sterke programmatie, want artiesten zoals Willy Sommers, Luc Steeno, Lindsay en Christoff zijn ook van de partij.

Het langverwachte Kustschlagerfestival keert terug naar het Proximus Theater De Panne en belooft opnieuw een spectaculair feest vol muziek en entertainment te worden. Het festival vindt plaats op de woensdagen 6,13 en 20 september en biedt een indrukwekkend programma, met grootste namen uit de Vlaamse schlagerwereld. ‘Het Kustschlagerfestival’ is al jarenlang een hoogtepunt in de Vlaamse evenementenkalender en trekt jaar na jaar duizenden enthousiaste muziekliefhebbers naar het Proximus Theater De Panne. Dit jaar is geen uitzondering, met een indrukwekkende line-up van bekende artiesten die de show vullen met meeslepende melodieën en onvergetelijke optredens.

Robin Polley van Plopsa, samen met Luc Steeno en Dieter Bruneel.

Op woensdag 6 september opent men met Willy Sommers, Herbert en Paul Bruna. Eén week later zijn Luc Steeno, Lindsay en Paul Bruna van de partij. Op woensdag 20 september wordt er sluit men af met Christoff, Vanessa Chinitor en Paul Bruna. Enkele van de muzikale hoogtepunten van het Kustschlagerfestival 2023 zijn onder andere Christoff. Deze geliefde schlagerzanger maakt opnieuw zijn opwachting met zijn energieke performance en onmiskenbare stem. Willy Sommers: een icoon in de Vlaamse muziekindustrie zal het podium betreden en het publiek betoveren met zijn kenmerkende hits. En we hebben ook nog Vanessa Chinitor: de voormalige inzending voor België voor het Eurovisiesongfestival zal opnieuw schitteren op het grote podium en zal de menigte verleiden met haar frisse geluid en aanstekelijke nummer ‘Like The Wind’.

De eerste festivaldag is al weken uitverkocht. “We zijn overweldigd door de enorme belangstelling voor het ‘Kustschlagerfestival 2023’”, zegt Dieter Bruneel van neptunus-pro, organisator van het festival. “Dit bevestigt dat de liefde voor Vlaamse muziek springlevend is en we zijn vastbesloten om een onvergetelijke ervaring te bieden aan alle festivalgangers. ‘Het Kustschlagerfestival’ is meer dan optredens alleen, maar is een hele beleving. Naast een jaarlijkse mooie line-up hebben de organisatoren van het festival ook gezorgd voor een naadloze en gastvrije festivalervaring, met uitstekende voorzieningen en onvergetelijke momenten voor alle aanwezigen. Onze bezoekers komen voor de totaalbeleving, en die is uniek bij ons en vinden ze blijkbaar nergens anders.”

Hoewel de eerste festivaldag al volledig is uitverkocht zijn er nog steeds kaarten beschikbaar voor de andere dagen van het festival. Bezoekers kunnen genieten van meerdere dagen vol muziek, entertainment en de warme sfeer die ‘Het Kustschlagerfestival’ kenmerkt. (PADI)

Info en tickets: www.kustschlagerfestival.be.

The post Vanaf woensdag brengt ‘Het Kustschlagerfestival’ talrijke bekende artiesten naar Proximus Theater De Panne is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout?

In het verleden zat er vaak PFAS in blusschuim zonder dat iemand daar erg in had. Nu PFAS schadelijk blijkt te zijn en destijds bij sommige bluswerkzaamheden in de grond is gedrongen, rijst de vraag wie er voor die vervuiling verantwoordelijk is.
The post Moeten stad en brandweerzone betalen voor PFAS-vervuiling in Torhout? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Negen doden door auto die in mensenmassa rijdt in Seoel

In de Zuid-Koreaanse miljoenenstad Seoel zijn negen mensen overleden nadat een auto in een mensenmassa reed. Dat meldt de politie. Zes personen overleden ter plaatse, drie anderen werden dood verklaard bij hun aankomst in het ziekenhuis. Nog eens vier mensen raakten gewond.

Lees meer »

Wevelgem en HOGENT ontwikkelen een methodiekenbundel met spelletjes om kinderen inspraak te geven in beleid

Een kindvriendelijke stad of gemeente, die laat kindjes hun zegje doen over projecten. Maar hoe betrek je hen? In Wevelgem ontwikkelden ze samen met HOGENT een methodiekenbundel met spelletjes. “Zo spelenderwijs en op uniforme manier kinderen laten participeren.”
The post Wevelgem en HOGENT ontwikkelen een methodiekenbundel met spelletjes om kinderen inspraak te geven in beleid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde plaats op lijst gemeenteraadsverkiezingen Oostende

Met de keuze voor Niko Geldhof op plaats vier herstelt Vooruit hem in ere na een politieke sabbat van 10 jaar. “Ik was de laatste echte schepen van Toerisme”, zegt Geldhof, die enkele duidelijke plannen heeft. Vooruit Plus herstelt hem in ere.
The post Niko Geldhof van Vooruit na politieke sabbat van tien jaar in ere hersteld met vierde

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen en investeert 320.000 euro in samenwerkingsplatform

Het project EMERGE werd goedgekeurd binnen Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het is het eerste project van culturele spelers sinds 2015 dat wordt erkend binnen deze Europese subsidielijn. BUDA is één van de 3 Vlaamse kunstorganisaties die daardoor middelen binnenhaalt om in totaal 12 onafhankelijke theater- of dansgezelschappen uit deze euregio te begeleiden en ondersteunen.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese

Lees meer »

Vader en zoon James gaan officieel samenspelen: LeBron tekent tweejarig contract bij LA Lakers ter waarde van bijna 100 miljoen euro

De NBA-ster LeBron James (39) heeft een nieuw contract getekend bij de LA Lakers voor twee jaar en een bedrag van 104 miljoen dollar (ongeveer 96,45 miljoen euro). Dat betekent dat hij vanaf oktober samen met zijn zoon Bronny James (19) op het parket zal staan. Ze worden in principe het eerste vader-zoon duo zijn in de geschiedenis van het

Lees meer »

“Niet meteen wat je verwacht van een man die democratie hoog in het vaandel draagt.” Greet De Keyser over Biden die alleen wil wijken “als de Almachtige Heer het hem zou vragen”

Onze verslaggeefster in de VS, Greet De Keyser, keek naar het interview van president Joe Biden op zender ABC en hoorde hem vastberaden zeggen dat hij er niet aan dénkt om uit de race naar het presidentschap te stappen. Dat ondanks zijn belabberde debat met tegenkandidaat Donald Trump. Kon Biden iets rechtzetten in zijn eerste interview na die afgang, die

Lees meer »

M23-rebellen nemen strategisch belangrijke stad in Oost-Congo

In de Oost-Congolese provincie Noord-Kivu hebben de M23-rebellen de strategisch belangrijke stad Kanyabayonga ingenomen, zo’n 100 kilometer ten noorden van de provinciehoofdplaats Goma. Dat meldt het Franse persagentschap AFP op gezag van lokale autoriteiten. Kanyabayonga wordt beschouwd als de toegangspoort de belangrijke handelssteden Butembo en Beni, in het noordoosten van Congo.

Lees meer »

“De gevangen bruid van Monaco”: hoe prinses Charlène tot drie keer toe haar huwelijk probeerde te ontvluchten

Prins Albert (66) en prinses Charlène (46) van Monaco vieren deze week hun dertiende huwelijksverjaardag. Maar hoe sprookjesachtig hun bruiloft in 2011 ook leek, achter de schermen ging het er heel anders aan toe. De bloedmooie prinses Charlène sleepte zich huilend naar het altaar, nadat ze drie wanhopige pogingen had ondernomen om te ontsnappen. “De autoriteiten onderschepten haar bij de

Lees meer »

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

Jongeman haalt levensgevaarlijke stunt uit op trein

Een jongeman heeft zondag een levensgevaarlijke stunt uitgehaald op een treinrit in de Ardennen. Hij hing schijnbaar ontspannen achterop een rijdende trein tussen Sy en Hamoir in de provincie Luik. ASTB, een vakbond voor treinbestuurders, wil dat een onderzoek wordt geopend.

Lees meer »

Belgisch gezin met baby verrast door plotse overstroming in Italië, auto meegesleurd door kolkende rivier

Een Belgisch koppel en hun dochtertje van drie maanden oud werden dit weekend in Italië verrast door het plots stijgende water van een kolkende rivier. Nadat reddingswerkers hen hadden gespot vanuit een helikopter, wisten brandweerlieden de ouders en hun baby op het laatste nippertje te ontzetten. Even later werd hun wagen genadeloos meegesleurd door de stroming.

Lees meer »

‘Zachtaardige’ Biden laat achter de schermen ander gelaat zien: “Medewerkers zijn doodsbang voor zijn woede-uitbarstingen”

Tijdens zijn televisiedebat tegen Donald Trump gaf de 81-jarige Joe Biden een bijzonder frêle indruk. Maar achter gesloten deuren laat de Amerikaanse president naar verluidt een heel ander gelaat zien dat in niets lijkt op de zachtaardige, timide man die op het podium verscheen. Biden zou woede-uitbarstingen hebben, waardoor medewerkers doodsbang voor hem zijn, zo onthulde een hooggeplaatste functionaris aan

Lees meer »