Uitzonderlijke jackpot van 130 miljoen euro te winnen met EuroMillions deze maand

Eind deze maand kan je met EuroMillions een uitzonderlijke jackpot van 130 miljoen euro in de wacht slepen.

Meer krantenkoppen in België

Ultraloper Wannes Wylin vestigt wereldrecord buddylopen (maar moet daarna zelf in rolstoel geduwd worden om 24 uur te halen)

Ultraloper Wannes Wylin (48) uit Landegem, bij Deinze, heeft een nieuw wereldrecord buddylopen of rolstoelduwen op zak. Over 100 kilometer deed hij 12 uur en 2 minuten, een uur sneller dan het vorige wereldrecord. Voor de 2 andere wereldrecords die hij wou breken, moest hij passen. Hij was te uitgeput. Toch is hij niet teleurgesteld. "Ik ben superblij. Ik heb

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hoe is de relatie van ‘coole opa’ Albert en ‘hippe oma’ Paola met Elisabeth en hun andere kleinkinderen écht?

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Een huwelijk met ups en downs, waaronder hun kinderen Filip, Astrid en Laurent zwaar te lijden hadden. Bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen grijpen ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans. Wat het meest frappeert: zo verstoord als hun band nog steeds is met prins Laurent, zo

Lees meer »

Stad Gent verstrengt criteria van contracten met externe poetsfirma’s in scholen, na klachten van hoge werkdruk 

De stad Gent heeft de contracten met externe poetsfirma’s aangepast met strengere criteria over personeels- en welzijnsbeleid. Dat doet ze nadat er afgelopen maanden klachten gekomen waren over een te hoge werkdruk bij het personeel. De nieuwe contracten gaan volgend jaar in. De stad draait de besparing ook deels terug en maakt opnieuw extra budget vrij voor de schoonmaak.

Lees meer »

KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale

KVKO stelde de selectie voor het komende seizoen voor. De A-ploeg promoveerde naar derde provinciale, terwijl de B-ploeg nu in de kustreeks van vierde terechtkomt.
The post KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

Michel Platini over ‘zijn’ EK in 1984 tegen België en de komende derby: “De Belgische omschakeling kan ons doen wankelen”

Frankrijk – België als derby op een kampioenschap roept mooie nostalgie op bij Michel Platini. Onderweg naar de EK-titel in 1984 leidde Platini als aanvoerder Les Bleus voorbij België met een hattrick naar een 5-0-zege. Zo groot zal het verschil nu niet zijn: “Frankrijk staat nog een trapje hoger, maar het zal er van afhangen hoe de sterren staan.”

Lees meer »

Democraten in paniek door zwakke vertoning van Biden

In het eerste debat voor de verkiezingen resident Joe Biden moest het Amerikaanse volk ervan overtuigen dat hij nog mentaal en fysiek in staat is het land te besturen als 81-jarige. Zonder succes. Democraten zitten met de handen in het haar, nadat Biden vanaf het begin van het debat slecht presteerde.

Lees meer »