Opmerkelijk ongeval: vrouw rijdt zich klem in te smalle straat

Een oudere dame reed zich zondagavond met haar wagen vast in de smalle Poststraat in Moorslede. De vrouw kwam met de schrik vrij, haar auto en een muur in het smalle straatje liepen wel serieuze schade op.

Het opmerkelijke voorval gebeurde zondagavond omstreeks 18.45 uur. Een oudere vrouw wou frietjes kopen in een frituur langs de Roeselaarsestraat, maar vond niet onmiddellijk parking in de omgeving van de zaak.

Te smal voor auto’s

In haar zoektocht naar een parkeerplaats reed ze de parking van de gemeenteschool op om vervolgens de Poststraat in te rijden. Die mondt uit in een smal weggetje van zo’n anderhalve meter breed dat terug uitkomt op de Roeselaarsestraat. Dat weggetje wordt vaak gebruikt door fietsers en wandelaars, maar auto’s kunnen er niet passeren. De vrouw dacht echter dat ze er wel door kon, maar kwam al snel met haar wagen klem te zitten.

Schade aan auto en muur

De brandweer van Moorslede werd opgeroepen om de vrouw uit haar wagen te bevrijden, maar uiteindelijk bleek dat niet nodig. Enkele buurtbewoners hielpen haar uit haar wagen. De vrouw kwam met de schrik vrij. De brandweer sleepte de wagen uit het gangetje. Het voertuig liep bij het voorval serieuze schade op. Zo zijn er duidelijk krassen en deuken zichtbaar en geraakte één van de spiegels beschadigd. Ook één van de muren vertoont duidelijke sporen van het ongeval.

The post Opmerkelijk ongeval: vrouw rijdt zich klem in te smalle straat is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Oostrozebekenaar Chris ‘Foxie’ De Vos in Tour als verzorger van ploeg van geletruidrager Pogacar

In 2011 won Chris De Vos als verzorger de Ronde van Frankrijk met BMC-kopman Cadel Evans. Sinds zaterdag doet de 58-jarige Oostrozebekenaar, intussen aan de slag bij UAE Team Emirates, een nieuwe gooi naar Tourwinst met topfavoriet Tadej Pogacar. “Maar de komst van mijn eerste kleinkind plaats ik boven een nieuwe eindzege in de Tour.”
The post Oostrozebekenaar Chris

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Verandert Frankrijk van systeem? Deschamps denkt na over een 4-4-2 met twee aalvlugge spitsen

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, vandaag wordt er om 10u30 getraind in het Team Base Camp in Freiberg, waarvan alleen het eerste kwartiertje niet gesloten is. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf Arena. Ondertussen denkt

Lees meer »

Gullegemse Jeugdfeesten in nieuw kleedje: vanaf dit jaar voor de hele familie

Op 13, 14 en 15 september vindt aan het Kerkeputje en De Gulle de 35ste editie plaats van de Gullegemse Jeugdfeesten. Die steken vanaf dit jaar in een nieuw kleedje. Het festival blijft een driedaagse, maar mikt voortaan op de verschillende generaties. “De nieuwe formule moet zorgen voor meer volk”, zegt co-voorzitter Robin Stroef.
The post Gullegemse Jeugdfeesten in

Lees meer »

Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter

Jerben Clabau gooide onlangs weer hoge ogen na zijn winst tijdens de Nacht van Vlaanderen. Komend weekend doet hij mee aan het PK meerkamp in Ieper en hij wil ook graag nog het clubrecord op de 800 meter aanvallen.
The post Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerbetoon aan Prince in Silt, met kern van de New Power Generation

Op dinsdag 9 juli kan je in de Middelkerkse evenementzaal Silt met ‘Celebrating Prince’ een unieke concertavond beleven. In de rangen van ‘Celebrating Prince’ vinden we de kern van de ‘New Power Generation, de legendarische begeleidingsband van Prince.
The post Eerbetoon aan Prince in Silt, met kern van de New Power Generation appeared first on KW.be.

Lees meer »

Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer hetzelfde”

Wie de Leiebrug tussen Sint-Eloois-Vijve en Sint-Baafs-Vijve overrijdt, landt als het ware in de Q8-shop van Lindsay Nicque en Jurgen Anno. De zaak werd onlangs grondig verbouwd en heringericht en biedt naast een Delhaize ook onderdak aan een Panos en een koffiehoek van Starbucks.
The post Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer

Lees meer »