Motorrijder in levensgevaar na ongeval op E40 in Jabbeke

Maandagavond rond 18.30 uur gebeurde op de E40 in Jabbeke een zwaar ongeval. Net voorbij de oprit van Jabbeke in de richting van Brussel kwam het tot een aanrijding tussen een personenwagen en een motorrijder.

Bij de aanrijding kwam de motorrijder ten val. Hij schoof tientallen meter over het afvalt. Zijn motor belandde nog eens een tiental meter verder.

De motorrijder werd met levensbedreigende verwondingen met de MUG-Heli overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Door het ongeval werd de snelweg even afgesloten. Eens de heli vertrokken was, bleven er twee rijstroken versperd. De hinder richting Brussel hield nog een hele tijd aan.

The post Motorrijder in levensgevaar na ongeval op E40 in Jabbeke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Gezinsbond viert 100ste verjaardag met luxe smoefeltocht en zoektocht: “Een druk maar leuk feestjaar”

Dit jaar mag de Kanegemse afdeling van de Gezinsbond honderd kaarsjes uitblazen. Om dat feestjaar te vieren, pakt de afdeling op zondag 18 augustus uit met een luxe-editie van hun smoefeltocht, aangevuld met een zomerse gezinszoektocht en tal van andere activiteiten. Voorzitter Luc Vandenbroecke, die zich intussen 25 jaar voorzitter mag noemen, blikt alvast vooruit.
The post Gezinsbond viert

Lees meer »

Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag zijn jongste single ‘Zomerlicht’ zingen bij ‘Tien om te Zien’ in Westende

Met ‘Zomerlicht’ is Garry Hagger voor de eerste keer in zijn carrière genomineerd voor Zomerhit. Hij prijkt inderdaad tussen de 20 finalisten. Ook VTM vergeet Garry Hagger niet. De zanger uit Oost-Vlaanderen mocht afzakken naar West-Vlaanderen, waar hij ‘Zomerlicht’ mocht zingen voor een ruim publiek aan de Rotonde in Westende.
The post Garry Hagger beleeft muzikaal topjaar en mag

Lees meer »

Groep Ubuntu en ION bouwen tegen 2026 24 zorgunits in project ZUUD: “Kwalitatieve woningen voor mensen met een beperking”

De inclusieve netwerkonderneming Groep Ubuntu en projectontwikkelaar ION bouwen een nieuw project voor inclusief wonen aan de Vanhemmens Hoevestraat in Zwevegem. In totaal komen er 24 zorgunits die in 2026 zullen klaar zijn. “Wanneer iedereen zijn plekje kan vinden in een buurt, wordt die meteen een stuk socialer en levendiger”, zegt Kristof Vanfleteren, CEO van ION.
The post Groep

Lees meer »

Te veel dioxines en pcb’s gemeten in Willebroek: honderden buurtbewoners krijgen waarschuwingsbrief

In Willebroek hebben enkele honderden buurtbewoners een brief gekregen van de gemeente waarin wordt gewaarschuwd voor verhoogde waarden van dioxines en pcb’s (polychloorbifenylen). Die werden geregistreerd in een meetstation aan de Boomsesteenweg. De bewoners krijgen onder andere het advies om op te letten met groenten en eieren van eigen kweek. "We hebben ook een taskforce opgericht om te onderzoeken wie

Lees meer »

LIVE. Trump wil meewerken aan onderzoek FBI naar moordaanslag

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Het ziet er nu naar uit dat vicepresident Kamala Harris de fakkel zal overnemen en het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »