Hasselt krijgt 35ste deelwagen, ook buitenwijken krijgen standplaats

In Hasselt is vandaag de 35ste deelwagen van Cambio in gebruik genomen op de campus van hogeschool PXL aan de Guffenslaan. In het totaal zijn er in de stad 8 extra auto’s bijgekomen. Nieuw is dat de standplaatsen niet alleen in het centrum van de stad zullen staan, maar ook in de buitenwijken.

Meer krantenkoppen in België

CEO kledingketen C&A stapt op

10:37 Giny Boer is na ruim drie jaar niet langer de CEO van de Nederlandse kledingketen C&A. Ze vertrekt terwijl de modesector woelige tijden beleeft en ze haar e-commerceambities moest inslikken.

Lees meer »

Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs

De Belgische turnbond (KBT) heeft Glen Cuyle voorgedragen bij het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) voor het behaalde niet-nominatieve ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. De 21-jarige Cuyle haalde tijdens de interne selectietesten (op 22 en 29 juni) de hoogste score aan de ringen.
The post Glen Cuyle van Gym Izegem vervolledigt olympische turnselectie voor Parijs appeared

Lees meer »

Erik Leyseele is op BK opnieuw goed voor vier mastertitels : “Goud op 400 is mijn vijftigste titel”

Op het voorbije Belgisch kampioenschap atletiek voor masters in Beveren liep Erik Leyseele, ondertussen 76 jaar, in zijn categorie naar vier nationale titels. Zijn totale aantal komt hiermee op vijftig. “Ik doe cross, pistewerk en indoor. Stratenlopen liggen mij iets minder, al doe ik begin augustus in Lokeren wel mee aan het BK 10 kilometer.”
The post Erik Leyseele

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Met het kwakkelweer zijn er veel mensen die nog snel op zoek gaan naar de zon. Maar het aanbod is beperkt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoeksrechter houdt drie jonge Franse autodieven aan die op heterdaad betrapt werden in Kortemark

De onderzoeksrechter in Brugge heeft drie jonge Franse autodieven van 20 en 26 jaar aangehouden op verdenking van poging tot diefstal van twee auto’s in Kortemark. De daders werden dinsdagochtend op heterdaad betrapt en in hun wagen werden blanco autosleutels gevonden. “Er wordt nu verder onderzocht voor wat de drie in aanmerking komen”, zegt Griet De Prest van het West-Vlaamse

Lees meer »

Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op de flank of in de spits? Waar de coach mij zet kan ik spelen”

Cercle Brugge is maandagochtend op stageweek vertrokken naar het Nederlandse Venray. 22 spelers aangevuld met zes gasten van Jong Cercle zijn er actief. Alama Bayo is voorlopig de enige nieuweling. Hij kwam over van Seraing en ondertekende in mei reeds een contract voor vier seizoenen bij groen-zwart.
The post Belgische jeugdinternational Alama Bayo is nieuw bij Cercle Brugge: “Op

Lees meer »

Groen Ieper wil rallydorp verhuizen van centrum naar industriezone

Volgens Sam Vancayseele (Groen) brengt het rallydorp in het centrum meer lasten dan lusten. Op de gemeenteraad stelde hij dan ook voor om alles te verhuizen naar de industriezone. Schepen Diego Desmadryl (Open Ieper) ging niet akkoord en stelt voor om de beleving te optimaliseren. “De terugkeer van Boezinge op woensdagavond is een grote stap in de goeie richting”, aldus

Lees meer »