Christoff en Lindsay zijn op zaterdag 9 december te gast bij het Nederlandse topkoppel ‘Natasja & Edwin’ in het Concertgebouw van Brugge

Op zaterdag 9 september 2023 kan je in het Concertgebouw Brugge terecht voor ‘A Tribute to Golden Memories’, waarbij het Nederlandse topkoppel ‘Natasja & Edwin’, samen met de Marcel Fisserband (van o.a. ‘Beste Zangers’, ‘Jan Smit’ e.v.a.) klassiekers brengen van o.a. Helene Fischer, BZN, Demis Roussos, The Carpenters,… Het wordt een bijzondere avond, want ook Christoff en Lindsay zijn als gastartiesten van de partij.

“Het is niet de eerste keer dat we in België op het podium staan, maar wel dat ik er samen sta met Edwin en wij ‘A Tribute to Golden Memories’ voorstellen aan het Vlaamse publiek. Daar hebben we nu al ontzettend veel zin in”, zegt Natasja glimlachend. Het is niet overdreven wanneer we schrijven dat het Nederlandse zangduo Natasja (Poels) en Edwin (Van Hoevelaak), ook partners in het dagelijkse leven, er eentje is van wereldklasse. Natasja brengt in de Lage Landen haar bijzonder succesvolle ‘Helene Fischer Tribute’. Edwin van Hoevelaak scoorde als songschrijver-producer hits met o.a. André Hazes, Dana Winner, Jeroen van der Boom, Belle Perez, Christoff, Lindsay, e.v.a. Edwin kreeg hiervoor verschillende awardsen zijn muziek werd bekroond met meerdere malen goud en platina awards. Omwille van zijn grote staat van dienst en immense bijdrage aan de Nederlandstalige muziek werd hij in 2019 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.

Natasja en Edwin op het MENT-podium in Diksmuide. © PADI/Daniël

“Je kan wel zeggen dat je van Vlaanderen houdt, maar wij menen het echt serieus”, gaat Edwin verder. “De laatste maanden kregen we aanhoudend berichten van Vlaamse fans die ons vroegen wanneer wij als duo bij jullie komen optreden. Met onze nieuwe tournee ‘A Tribute to Golden Memories’ gaat dat op zaterdag 9 september 2023 gebeuren, want dan staan we met de Marcel Fisserband – dus met alle toeters en bellen – in het Concertgebouw Brugge. We doen dat samen met Frederik Thomas én het team van VBRO, die we ontzettend dankbaar zijn voor hun steun en geloof in ons verhaal. Zij niet alleen, want we worden in Vlaanderen ook sterk gesteund door MENT en een lang lijstje van regionale radiozenders. Op jullie nationale feestdag brachten we een nieuwe single uit ‘Neem De Liefde Met Je Mee’ en die ging gelijk een speer (lacht).”

Ook Lindsay kwam al even bij het duo staan. © PADI/Daniël

‘A Tribute to Golden Memories’ wordt een mooie avond, want Natasja en Edwin grasduinen in een breed, gevarieerd repertoire. “Als wij samen zingen gebeurt er iets magisch. Onze stemmen matchen op een natuurlijke manier, waardoor er een aparte chemie ontstaat op het podium. Zeker bij de bekende liedjes, dat is zowat het hoofdbestanddeel van de avond, zijn mensen telkens onder de indruk van onze versies”, zegt Natasja. “Elk liedje dat we zingen heeft trouwens een eigen signatuur. Dat klinkt chique, maar dat is ook hoe wij met de songs omgaan. Van Helene Fischer naar Demis Roussos, tot The Carpenters. Wij hebben inderdaad zo’n breed bereik”, voegt Edwin er nog aan toe.

Het leuke is dat Natasja en Edwin op het podium ook nog het gezelschap krijgen van Christoff en Lindsay, die samen met de Marcel Fisserband zorgen voor een fijne aanvulling. “Als ze bij ons in de studio zijn is het altijd feest. Beiden zijn zo’n schatten waar we ontzettend graag mee samenwerken. Toen we hen vertelden over onze plannen en het idee dat we in Brugge dit concert zouden spelen waren ze gelijk enthousiast en zagen ze het meteen zitten om hieraan mee te werken. Voor ons wordt het een blij weerzien, en we zijn uiteraard ook erg vereerd dat ze op 9 september van de partij zijn. We laten nog even in het midden wat ze gaan doen, maar laat dat nét een extra reden zijn om die avond niet te missen. Het wordt de moeite!”, zegt Edwin. (PADI)

“A Tribute to Golden Memories’ met Natasja & Edwin vindt op zaterdagavond 9 september 2023 om 20u plaats in het Concertgebouw Brugge. Tickets en info: www.ticketsbrugge.be. Het concert is een organisatie van Natasja & Edwin, in samenwerking met VBRO.

The post Christoff en Lindsay zijn op zaterdag 9 december te gast bij het Nederlandse topkoppel ‘Natasja & Edwin’ in het Concertgebouw van Brugge is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Gemeente De Haan koopt grond aan om te bebossen

De gemeenteraad keurde de aankoop van 1,8 hectare te bebossen grond goed. De gemeente wil hier de komende drie jaar werk maken van een nieuw bos, dat voor iedereen toegankelijk zal zijn. De aankoop werd in de gemeenteraad wel met de kleinst mogelijke meerderheid goedgekeurd.
The post Gemeente De Haan koopt grond aan om te bebossen appeared first on

Lees meer »

DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’

Het Guldensporencollege DAS in Kortrijk lanceert de nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’. “Het is een theoretisch artistiek-creatieve richting met een doorstroomfinaliteit. Wanneer je afstudeert, heb je dus een stevige basis en zijn er verschillende mogelijkheden in zowel professionele als academische bacheloropleidingen”, legt directeur Inge Gorré uit.
The post DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’ appeared first

Lees meer »

Iddy Decock houdt Sint-Pieterswijkfeesten recht: “Laat me maar uitbollen zoals een oldtimer”

Al meer dan twintig jaar is Iddy Decock dé steunpilaar van de Sint-Pieterswijkfeesten, die van vrijdag 5 tot zondag 7 juli opnieuw 6.000 à 7.000 mensen zullen lokken naar het Zaalhof. Maar met zijn 74 lentes op de teller beseft de gepensioneerde landmeter dat hij niet eeuwig de wijkkermis recht kan houden.
The post Iddy Decock houdt Sint-Pieterswijkfeesten recht:

Lees meer »

Kiwanis Club Oostende Noordzee 50 jaar actief

Kiwanis Club Oostende Noordzee, een van de 16 serviceclubs in Oostende, vierde vorig weekend haar halve eeuw maatschappelijk engagement in onze stad. “De sociale actie is voor de club de enige echte bestaansreden en is tevens de motor van de club”, aldus voorzitter Ruben Pannecoucke. En daar staat de strijd tegen kinder- en dus ook kansarmoede centraal.
The post

Lees meer »

Geen genade voor hoogbejaarde drugsdealer die in Oostkamp geklist werd: ‘Bertje de cannabisboer’ krijgt twee jaar effectieve celstraf

Terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten hun dagen in een rustoord slijten, zoekt Albert M. (81) liever de spanning op. Liefst 36 jaar na zijn eerste veroordeling en op een zucht van zijn 82ste verjaardag kreeg de Nederlander – in het drugsmilieu bekend als ‘Bertje de cannabisboer’ – opnieuw twee jaar effectieve celstraf. “Hij trekt totaal geen lessen uit zijn eerdere

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Amerikaanse drones boven Zwarte Zee vergroten risico op directe confrontatie tussen Rusland en NAVO”

Vluchten van Amerikaanse militaire drones boven de Zwarte Zee vergroten het risico van een directe confrontatie tussen Rusland en de NAVO. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie gezegd. Vermoed wordt dat de drones gebruikt worden om “doelen aan te wijzen voor de precisiewapens die door het Westen geleverd worden”. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland

Zoals zaterdag, heeft de Portugees Antonio Félix Da Costa (Tag Heuer Porsche) zondag de tweede ePrix in Portland gewonnen. Landgenoot Stoffel Vandoorne (DS Penske) wist de elfde plaats te bemachtigen op de veertiende van de zestien manches van het Formule E-kampioenschap.
The post Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem

Bij een verkeersongeluk in de industriezone Vijverdam is woensdagnamiddag een man lichtgewond geraakt. De bestuurster van een personenwagen had te veel gedronken en botste in een bocht frontaal op een bestelwagen.
The post Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

VBS Duizendpluspoot wint VRT-wedstrijd en mag naar Olympische Spelen: “Lopen elke dag 1 mijl”

Sport Vlaanderen, MOEV en allerlei Vlaamse topsporters moedigen in aanloop naar de Olympische Spelen alle Vlaamse en Brusselse scholen aan om het olympische gevoel aan te wakkeren. De scholen konden ook deelnemen aan de VRT-wedstrijd ‘Plankgas naar de Spelen’. De finales werden recent in drie steden afgewerkt. De olympische bus trok nadien naar de winnende school, naar Duizendpluspoot in Sint-Eloois-Vijve.

Lees meer »