BV 24/7. William Boeva is nog niet helemaal klaar voor ‘Celebrity MasterChef’ en Ella Leyers viert haar 35ste verjaardag

The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

Meer krantenkoppen in België

Afscheid van Chef Defensie admiraal Michel Hofman op Dag van de Marine in Oostende

Voor de tweede keer op rij was het Zeeheldenplein in Oostende donderdagnamiddag het decor voor de Dag van de Marine. Er werd afscheid genomen van de Chef Defensie van het Belgisch leger én Oostendenaar admiraal Michel Hofman die er zijn afscheidstoespraak hield en er was ook de officiële commandowissel van het patrouilleschip P902 Pollux.
The post Afscheid van Chef

Lees meer »

Een rollercoaster aan emoties: ontgoochelde Engelse fans vernemen buiten het stadion gelijkmaker van Bellingham

In sommige gevallen tot honderden euro’s betalen voor een wedstrijdticket en dan toch nog de fantastische omhaal van Jude Bellingham missen. Het overkwam enkele Engelse fans, die vroegtijdig het stadion verlieten bij een 0-1-achterstand tegen Slovakije. Balen en tegelijkertijd vieren. Intussen klinkt de kritiek in de Engelse pers – ondanks de kwalificatie – steeds luider. Buiten bij Rio Ferdinand…

Lees meer »

Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik hoop het Overbekeplein wat leven in te blazen”

Sinds Sinksen opende Elise Van Hoecke (29) haar eerste fysieke winkel onder de naam ‘studio wink’. Je vindt er kleurrijke interieurdecoratie, designitems met een knipoog en opvallende artikelen in samenwerking met lokale ontwerpers. “Zo breng je niet alleen extra inspiratie en kleur in huis, maar steun je ook (startende) creatievelingen.”
The post Elise (29) opent kleurrijke studio wink: “Ik

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man uit Koksijde na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er zijn geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.
The post Vermiste

Lees meer »

Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen”

Een 29-jarige Oekraïense vrouw en haar 36-jarige Moldavische echtgenoot hebben voor de Brugse rechtbank drie jaar cel gekregen, waarvan twee met uitstel, voor liefst 23 diefstallen bij Colruyt. Daarbij hadden ze het op een heel specifieke buit gemunt.
The post Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

Wie wordt 60ste Tineke van de Watermolen? Vijf meisjes dingen naar het lintje

Men kan maar eenmaal een diamanten Tineke van de Watermolen worden. Geen zes maar vijf kandidaten smijten zich volledig voor het Jubellint van de Watermolen. De telraamspecialisten beweren dat dit jaar het 58ste Tineke van de Watermolen wordt verkozen en niet het 60ste. De organisatoren zelf tellen er de twee coronajaren bij en verkiezen zo hun 60ste Tineke. Of de

Lees meer »

BEKIJK: Kajakken in het groen op de Demer tussen Herkenrode en Kuringen

Vanaf vandaag kan je kajakken aan de abdij van Herkenrode in Hasselt. Tijdens een tochtje van anderhalf uur vaar je tussen de bomen en het riet tussen de abdij van Herkenrode en Kuringen. "We nemen even pauze tijdens het broedseizoen, maar het is wel de bedoeling dat dit een blijvertje is", zegt Paul Lambrechts, directeur van de abdijsite.

Lees meer »

Brugse tennis- en padelclub KG Witte Beer met nieuwe voorzitter de zomer in

KG Witte Beer Tennis & Padel zet verder in op de jeugd. Men heeft enkele actieve bestuursleden die elk hun eigen taak doen. Met Franky Baert heeft de club een nieuwe (waarnemend) voorzitter. “We willen geen kweekvijver zijn van toptalenten, maar iedereen met tennis laten kennismaken.”
The post Brugse tennis- en padelclub KG Witte Beer met nieuwe voorzitter de

Lees meer »

Vier personen opgepakt voor plannen van staatsgreep in Oekraïne

In Oekraïne zijn zondag vier personen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze een staatsgreep wilden plegen in Kiev. De groep zou al enige tijd in de weer zijn geweest met het posten van berichten op sociale media om de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen. Daarin werd onder meer opgeroepen tot een staatsgreep.

Lees meer »