Gaat Emma Heesters voor Nederland naar het Songfestival? “Lijkt me heel cool”

Afgelopen week werd er bekendgemaakt wie ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Malmö volgend jaar. De Brusselse popsensatie Mustii (32) wordt onze Belgische inzending. Ook onze Noorderburen denken al volop na over welke act ze op het vliegtuig naar Zweden kunnen zetten. Zou het misschien Emma Heesters (27) kunnen zijn? Ze vertelde erover in de nieuwste ‘Grazia’.

Meer krantenkoppen in België

Djoels verrijkt Brugse chocoladefabriek van Dominique Persoone met imposante muurschildering

De Meulebeekse tattoo en graffiti artieste Djoels heeft de gevel van de chocoladefabriek van Dominique en Julius Persoone in de Vaartstraat in Brugge onder handen genomen. De muurschildering voor The Chocolate Line is een knipoog naar Willy Wonka uit het boek Sjakie en de Chocoladefabriek van Roald Dahl.
The post Djoels verrijkt Brugse chocoladefabriek van Dominique Persoone met imposante

Lees meer »

KIJK Joppe (26) uit Wervik gaat viraal door ‘Free, free Palestine’-interview op Olympische Spelen: “Nooit gedacht dat de hele wereld dit zou zien”

“I am just talking about football.” Deze woorden zullen bij vele sociale mediagebruikers wel een belletje doen rinkelen. Joppe Billiau (26) uit Wervik sprak ze uit in een interview met de Finse publieke omroep Yle. Hij was met een aantal vrienden de match Mali-Israël in het Parijse Parc des Princes gaan bekijken tijdens de Olympische Spelen. Nu treedt hij voor

Lees meer »

Biden wil Amerikaans Hooggerechtshof hervormen

De Amerikaanse president Joe Biden wil het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hervormen. De 81-jarige Biden zal zijn plannen maandag voorstellen in de Texaanse stad Austin, maar de grote lijnen van het plan zijn nu al duidelijk.

Lees meer »

President Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op zich te verenigen om de democratie te redden: “De geschiedenis ligt in uw handen”

President Joe Biden heeft de Amerikanen woensdagavond lokale tijd in een toespraak vanuit het Oval Office verteld dat het tijd is om “de fakkel door te geven aan een nieuwe generatie”. De toespraak volgde op zijn aankondiging afgelopen zondag dat hij zich op 5 november niet opnieuw verkiesbaar stelt, maar zijn vicepresident Kamala Harris naar voren schuift als Democratisch presidentskandidaat.

Lees meer »

Duitser in Wit-Rusland ter dood veroordeeld voor terrorisme, bewijs ontbreekt

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »