Zangeres Veronique Ke maakt platendebuut met Hans Hanssens: “Dit was mijn grote droom”

Hans Hanssens en Veronique Ke stellen op zondag 10 september in zaal Blommenhof in Staden het duet ‘Dans nu nog eenmaal met mij’ voor. Voor Veronique is het meteen haar allereerste plaat. Ze is een laatbloeier en maakte pas op latere leeftijd haar debuut als zangeres. Duetpartner Hans Hanssens heeft dan weer bijna 40 jaar op de showbizzteller staan.

Veronique Kesteloot (55), alias Veronique Ke, is pas twee jaar actief als zangeres. “Ik woon in Kortrijk, maar heb ook nog Izegem en Ingelmunster als thuisbasis gehad”, vertelt ze. “In Izegem zong ik vanaf mijn twaalfde in het kerkkoor van de Bosmolens. Later zong ik ook geregeld karaoke, maar nadien deed ik eigenlijk niets meer met muziek.” Dat veranderde in de coronaperiode. “Ik werd toen vrijwilliger in de serviceflats waar mijn mama verbleef. Op een bepaald moment werd er een show met muziek en dans op poten gezet, waar ik deel van uitmaakte. De reacties achteraf waren heel positief. Een vriendin spoorde me aan om deel te nemen aan een zangwedstrijd in De Wante in Ingelmunster, waar ik derde werd. Zo is de bal aan het rollen gegaan.”

Eerste single

“Ik sta nu twee jaar op de planken en heb redelijk veel optredens. Het was nog mijn grote droom om een cd op te nemen. Toen ik dat aan Hans vertelde, opperde hij meteen om een duet op te nemen.” Dat resulteerde in Dans nu nog eenmaal met mij, een cover van een Nederlands nummer. “Het is meteen al het tweede nummer dat ik dit jaar uitbreng na Drink rode wijn, een cover van de bekende hit van Joe Harris”, vult Hans Hanssens (54) aan. Hij startte in 1984 als zanger en draait zo al bijna 40 jaar mee in het wereldje. “Later dit jaar wil ik nog een derde single uitbrengen. Ik ben goed op dreef, want er waren jaren waarin ik geen enkel nummer uitbracht.” Ook Veronique lijkt de smaak goed te pakken te hebben en kijkt al uit naar een tweede plaatje. “Dat kan er opnieuw eentje met Hans worden, maar evengoed neem ik alleen een nummer op”, aldus Veronique.

Shownamiddag

Dans nu nog eenmaal met mij wordt op zondag 10 september voorgesteld tijdens een shownamiddag die door Hans in zaal Blommenhof Staden georganiseerd wordt. “We treden er voor het eerst samen op”, aldus Veronique. “Jettie Pallettie, Phil Kevin en Michael Lanzo zijn de absolute trekpleisters van de shownamiddag”, licht Hans toe. “Daarnaast zijn er ook optredens van Kurt Crabbé, Koen, Tina Rosita, Stephen Six, Conny, Christina Loorena, Roberto Black, Geert Denna en Sylvina Angel. De deuren van zaal Blommenhof aan het Guido Gezelleplein 12 gaan open om 11 uur. De show start om 14 uur stipt. Er is ook mogelijkheid om ‘s middags een hapje te eten. Volwassenen hebben keuze uit een preparéschotel, een koude schotel of frituursnacks. De drie gerechten worden telkens met kroketjes en groentjes geserveerd terwijl er ook een dessert voorzien is. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er frikandellen met kroketjes. Ook voor hen is er een dessert. Volwassen betalen 30 euro voor de show plus maaltijd. Kinderen dienen 10 euro neer te tellen. Er moet wel vooraf gereserveerd te worden. Dat geldt ook voor wie enkel de show wil meemaken. Wie niet mee aanschuift aan tafel betaalt 23 euro, maar krijgt voor die prijs ook een dessert. Iedereen die naar de show komt, krijgt de cd met onze single mee naar huis”.

The post Zangeres Veronique Ke maakt platendebuut met Hans Hanssens: “Dit was mijn grote droom” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

Als niet de zon, maar bosbranden jouw vakantiebestemmingen verhitten: dit zijn je rechten

Als gevolg van de bloedhete temperaturen woeden er opnieuw bosbranden in Athene, op de Griekse eilanden Kos en Chios en in delen van Turkije. Maar kunnen je vakantieplannen hierdoor ook in rook opgaan? Wie bepaalt of er wordt afgereisd? En dekt een annulatieverzekering wel de kosten als je thuisblijft? Enkele experten geven antwoord. “Het gaat enkel in zeer uitzonderlijke gevallen.”

Lees meer »

Kapel van Zusters Karmelietessen in Blankenberge wordt ontmoetingsplaats: “Eerst zijn er grondige verbouwingswerken gepland”

Vzw Oranje zal samen met de buurtbewoners een nieuwe invulling geven aan de kapel van het klooster van de Zusters Karmelietessen langs de Koning Albert-I laan in Blankenberge. De ruimte kreeg ook de nieuwe naam ‘De Karmijn’ die onthuld werd tijdens een buurtfeest donderdagavond. “Een van de eerste initiatieven die we hier willen organiseren is een markt met producten van

Lees meer »

Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra

Barra Dentra, de kindvriendelijke zomerbar op het einde van de Graaf Karel de Goedelaan (waar de extra kermislocatie werd ingericht voor de Paasfoor), vertoont de sportzomer op groot scherm. Met dit weekend kwartfinales EK en Tour de France.
The post Sportweekend bij zomerbar Barra Dentra appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boete dreigt voor artsen die te veel antibiotica voorschrijven

25.000 huisartsen hebben afgelopen week een brief van het Riziv gekregen waarin staat of ze te veel antibiotica voorschrijven. Wie blijft volharden, dreigt een boete te krijgen. “De cijfers zwart op wit zien, dwingt je om je eigen gedrag en dat van jouw collega’s in vraag te stellen.”

Lees meer »

Luxemburg krijgt Belgische groothertogin: groothertog Henri maakt weg vrij voor nieuw tijdperk

De Luxemburgse groothertog Henri (69) bereidt zijn troonsafstand voor. Hij schuift zijn oudste zoon Guillaume (42) komende herfst naar voren als zijn opvolger, in afwachting van een definitieve machtsoverdracht. Luxemburg krijgt daarmee opnieuw een ‘Belgische’ groothertogin: Stéphanie (40), de tegenpool van haar omstreden schoonmoeder, groothertogin María Teresa. “In het paleis zullen heel wat medewerkers opgelucht ademhalen.”

Lees meer »

Verdrinkingsdood van Delano roept nare herinneringen op bij Melissa: “Het verdriet om Mereltje gaat nooit meer weg”

Als iemand begrijpt wat de ouders van de kleine Delano (1) doormaken, dan is het Melissa Naeyaert (37) uit Ichtegem. De jongen verdronk nadat hij in een zwembadje in de tuin klauterde. Bijna dag op dag tien jaar geleden verloor Melissa haar dochtertje Merel (3) op een haast identieke manier. “Mijn hart zal nooit meer helemaal helen.”
The post

Lees meer »

Twee overnemers voor failliet TGL Cleaning Services uit Menen, personeel kan blijven

De ondernemingsrechtbank heeft TGL Cleaning Services uit de Ieperstraat in Menen failliet verklaard. Opmerkelijk: nog voor de uitspraak van het faillissement is er al een overnemer gevonden. Zowel voor de afdeling ramenwas als voor de afdeling algemene schoonmaak. Op één bediende na, blijven alle medewerkers in dienst. TGL Cleaning Services bevond zich in een unit van het Tyberpark en werd

Lees meer »