LIVE CITY-FULHAM (16u). Eerste basisplaats voor Doku bij Man City, kan de Rode Duivel meteen indruk maken?

Manchester City is uitstekend uit de startblokken geschoten. Legt de Champions League-winnaar ook het Fulham van Rode Duivel Timothy Castagne over de knie? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog.

Meer krantenkoppen in België

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recreatie- en captatieverbod op Mandel en Grote Bassin in Roeselare door lozing van spinazie en erwten: “Proberen vissterfte tegen te gaan”

In Roeselare is een groot deel van de Mandel en Grote Bassin vervuild. Dat komt omdat er spinazie en erwten zijn geloosd, waarschijnlijk door een groenteverwerkend bedrijf. Daardoor is het voorlopig verboden om met bootjes te varen of te vissen. Ook de boeren mogen voorlopig geen water meer oppompen. De stad en de bevoegde diensten doen er alles aan om

Lees meer »

Leerlingen met beperking van Ter Bruyninge beleven de dag van hun leven met ritje op de motor: “Bang? Neen! Waarom zou ik?”

Toen de Kortrijkse school Athena Campus Ter Bruyninge aan de Motoclub Blue Angels vroeg om voor een groep jongeren met een beperking een motorritje te organiseren, aarzelden ze geen seconde. Een twintigtal jongeren durfde het aan om mee te rijden.
The post Leerlingen met beperking van Ter Bruyninge beleven de dag van hun leven met ritje op de motor:

Lees meer »

Vijf doden door botsing trein en bus op spoorwegovergang Slowakije: bus uiteengereten

Op een spoorwegovergang in het zuidwesten van Slowakije zijn een passagierstrein en een bus op elkaar gebotst. Daarbij vielen zeker vijf doden, melden de reddingsdiensten. Volgens het persagentschap ‘TASR’, dat zich baseert op informatie van de politie en spoorwegmaatschappij ZSSK zaten er ruim honderd passagiers in de EuroCitytrein. Het publieke tv-station ‘RTVS’ meldt dat de bus letterlijk uit elkaar werd

Lees meer »

KIJK. Raket wordt onbedoeld gelanceerd, en valt na enkele meters weer recht naar beneden met enorme explosie tot gevolg

Bij een motortest is een Chinese Tianlong-3-raket per ongeluk gelanceerd. Door een structureel probleem raakte de raket los van het lanceerplatform. De raket ging enkele meters de lucht in, maar viel dan weer recht naar beneden. De raket kwam neer in de bergen en veroorzaakte een grote vuurbol, maar niemand raakte gewond. Het bedrijf achter de raket, Space Pioneer, laat

Lees meer »