Verpleegster (44) die werd gearresteerd na moord in ‘modelgezin’ had veel te veel gedronken: “Er zou een kleine ruzie geweest zijn de avond voordien”

C.M., de verpleegster uit de Kruisveldstraat in Aalst die gearresteerd werd op verdenking van moord op haar echtgenoot, had op het moment van de feiten veel te veel gedronken. Dat vernam de redactie uit goede bron. De man werd donderdag met messteken om het leven gebracht, en ook zijn vrouw moest verzorging krijgen. Het was de dochter van het gezin die de hulpdiensten verwittigde. “Het was een perfect modelgezin, we kunnen dit niet begrijpen”, klinkt het bij één van de overburen. Dit is wat we op dit moment weten over het familiedrama en de slachtoffers.

Meer krantenkoppen in België

Klokkenluider in dossier rond fraude bij magistratenexamen zelf opgepakt: “Dit is hallucinant”

In het strafonderzoek naar de fraude bij het magistratenexamen van januari hebben speurders van de Brusselse federale politie één van de twee klokkenluiders in het dossier opgepakt. De advocaat werd vrijdagochtend door drie agenten van zijn vrijheid beroofd en de hele voormiddag verhoord. “Dit is hallucinant” zegt zijn raadsman.
The post Klokkenluider in dossier rond fraude bij magistratenexamen zelf

Lees meer »

Nathalie (53) maakt levensgrote poppen van haar vier kinderen en rijdt ermee rond: “Naar hun stamcafé, of naar de kliniek waar ze geboren zijn”

Voor haar afstudeerproject in de beeldhouwklas van de academie in Eeklo maakte Nathalie De Weweire (53) levensgrote poppen van haar vier inmiddels volwassen kinderen. De koppen ervan zijn in harde gips gemaakt, de lichamen maakte Nathalie uit hun eigen oude donsdekens. “De bedoeling is dat ik er een tijdje mee rondrijd en mijn auto, met de poppen op de achterbank,

Lees meer »

Open Wijngaardfeesten énWijnfeesten in Heuvelland

Op 6 en 7 juli vinden de Open Wijngaardfeesten plaats in Heuvelland. Ontdek een veelheid aan Heuvellandse wijnen en neem een exclusieve kijk achter de schermen op tal van wijndomeinen. Op 15 augustus wordt er weer wijn geproefd in Heuvelland, want dan vinden de Wijnfeesten plaats in het Warandepark in Kemmel. Kuier tussen de verschillende
The post Open Wijngaardfeesten

Lees meer »