Rusland en Wit-Rusland mogen weer aanschuiven aan prestigieuze Nobelprijsbanket, ondanks oorlog in Oekraïne

De ambassadeurs van Rusland en Wit-Rusland mogen eind dit jaar weer aanschuiven aan het Nobelprijsbanket in Stockholm, een prestigieus diner na de uitreiking van de Nobelprijzen. Vorig jaar werden ze nog geweerd wegens de oorlog in Oekraïne, maar de Nobel Stichting wil hen niet langer uitsluiten. Ook Iran is opnieuw uitgenodigd.

Meer krantenkoppen in België

Geen klamme tent voor deze jongeren: luxueus cruisekamp van 1.350 euro is een groot succes

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »