KVK Westhoek pakt uit met gratis voetbalmatch na de fusieheisa: “We willen met een schone lei starten”

Na de mislukte fusie met Sassport Boezinge wil de Ieperse voetbalcub KVK Westhoek naar eigen zeggen op een positieve manier aan het nieuwe seizoen beginnen. “Iedereen krijgt gratis toegang tot het stadion voor onze eerste match.”

De club start met een bijna volledig nieuwe ploeg en bestuur. Oudgediende Geert Glorie (67) is er wel nog bij. “We pakken uit met een primeur voor onze eerste match nu zondag: iedereen mag gratis komen supporteren”, verrast de clubsecretaris.

Tombola

KVK Westhoek wil de competitie “op een leuke en gezellige manier inzetten”. “Zowel spelers, familie, vrienden, kennissen en nieuwe bezoekers zijn vanaf 13 uur welkom in het Crackstadion om ons eerste elftal te komen aanmoedigen tijdens de match om 15 uur tegen KFCHO Kalken”, klinkt het. “Elke speler van KVK Westhoek zal kunnen deelnemen aan een tombola waarbij er een aantal waardevolle prijzen verloot zullen worden, waaronder een wedstrijdbal die getekend zal zijn door de spelers van de A-kern. We zetten in op een sterkere binding met de jeugdwerking.”

De club hoopt om een massale opkomst “om er een sfeervolle en toffe namiddag van te maken”.

Fusie

“We willen met een schone lei starten na de mislukte fusie met Sassport Boezinge van vorig seizoen”, aldus Glorie. “Die fusie was wenselijk, want beide clubs hebben overal mensen te kort en op een aantal vlakken doen we krak hetzelfde. Denk maar aan de indiening van een licentiedossier.”

De fusie raakte niet door de algemene vergadering van KVK Westhoek, maar het idee naar een bredere samenwerking met een of meerdere clubs uit de Ieperse deelgemeenten blijft wel sluimeren bij het bestuur.

“Logische evolutie”

“Het is een logische evolutie: we hebben vrijwilligers en velden nodig. En ons werk is specialistenwerk geworden. Wie zich geroepen voelt om mij op te volgen, mag zich nu al kenbaar maken: idealiter zou die persoon zeker een paar jaar moeten ‘inlopen’. Wanneer ik precies stop, zal de toekomst uitwijzen”, besluit Glorie. (TP)

The post KVK Westhoek pakt uit met gratis voetbalmatch na de fusieheisa: “We willen met een schone lei starten” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester van Moorslede Ward Vergote geschorst na belangenvermenging

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open VLD) heeft de burgemeester van Moorslede Ward Vergote (Partij Visie) geschorst tot het einde van zijn bestuursperiode. Vergote werd vorig jaar veroordeeld voor belangenvermenging. Die feiten ziet minister Rutte als een grove nalatigheid waardoor hij zijn ambt niet kan verderzetten.

Lees meer »

Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met allerlei technieken”

Verschillende massagetechnieken, een gezellige loungebar en zelfs een kidscorner? Welkom bij het Massagefestival van Moorsele. Te midden het groen van de landelijke natuur, verwelkomt Joke Lenez (56) iedereen op 20 en 21 juli. “En wie helemaal geprikkeld wordt, kan hier meteen ook les volgen.”
The post Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met

Lees meer »

Poepsjiek restaurant met imposante glazen koepel opent op unieke locatie in Knokke (al heeft het zelf geen toiletten)

Een glazen koepel met een architecturaal staaltje van wereldniveau: het kan wel tellen als unieke locatie voor je restaurant. Christophe Deklerck(64), die mee aan het roer staat van Hotel Memlinc in Knokke, zag daarin dé perfecte locatie voor zijn – op zijn zachtst uitgedrukt – chique nieuwe zaak. Opvallend detail: een van de meest indrukwekkende restaurants van Knokke heeft géén

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »

Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest

Het feestcomité Midden-Pastoriestraat in Sint-Andries hield onlangs zijn zesde buurtfeest. De jaarlijkse traditie aan de start van de zomer lokte zoals elk jaar een honderdtal bewoners.
The post Midden-Pastoriestraat zet de zomer in met zesde buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »